in

Netflix Yapımı Clickbait’in Yazarı Christian White’tan Bir Polisiye Gerilim Romanı: “Sandığın Kişi Değilsin”

Avustralyalı yazar Christian White, polisiye ve gerilim türündeki çıkış romanı “Sandığın Kişi Değilsin” ile Türkçeye kazandırılıyor.

Sandığın Kişi Değilsin - Christian White
- Reklam -
- Reklam -

Christian White, ilk romanı Sandığın Kişi Değilsin ile Türkçe raflarındaki yerini alıyor. Eser, April Yayıncılık tarafından yayımlanıyor.

Avustralyalı yazar, senarist ve yapımcı Christian White Türkçe yolculuğuna başlıyor. Netflix’in Clickbait dizisinde senaryo yazarı olarak görev alan White, eserleriyle çeşitli ödüllere layık görüldü. Victorian Premier’s Edebiyat Ödülü, Australian Book Industry Awards Yılın Romanı, Yılın Çıkış Romanı finalisti gibi başarıları bulunan yazar 2019’da The Wife and the Widow’u, 2021’de Wild Place’i yayımladı.

Orijinal adı The Nowhere Child olan roman anadilinde ilk defa 2018 yılında basıldı. Eserin çeviri hakları toplamda 17 farklı dile satıldı.

- Reklam -

Polisiye ve gerilim türlerindeki Sandığın Kişi Değilsin; travma, köken ve hafıza gibi temaları işliyor.

Sandığın Kişi Değilsin – Christian White | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Sandığın Kişi Değilsin - Christian White

“Adı Sammy Went. Bu fotoğraf ikinci yaş gününde çekildi. Üç gün sonra küçük kız kayıplara karıştı.”

Kimberly Leamy, Melbourne’de fotoğrafçılık dersleri veriyor.

Bir gün teneffüs sırasında yanına daha önce hiç görmediği bir adam yaklaşıyor.

26 yıl önce kayıplara karışan bir kızdan söz ediyor.

Sammy’den.

Kimberly başta anlamıyor, anlayınca öfkeleniyor, zerre inanmıyor.

Ancak iddia o kadar korkunç ki yokmuş gibi davranamaz, havada asılı bırakamaz.

- Reklam -

Kimberly şimdi yola çıkmak, Amerika’ya gitmek zorunda.

Karşısında fanatik bir topluluk, yakınlaşmak zorunda olduğu tekinsiz bir aile ve temeli sırlarla atılmış bir kasaba var.

Uluslararası çoksatan Sandığın Kişi Değilsin, travmaya, kökene ve hafızaya dair unutulmaz bir roman.

Sandığın Kişi Değilsin Hakkında Ne Dediler?

“Olağanüstü bir ilk roman. Gerilim hayranları her işaretin tadını çıkarmaya, her ipucunu yakalamaya hazır olsun. White kesinlikle takip edilmesi gereken bir yazar.” – Publisher’s Weekly

“Sandığın Kişi Değilsin kusursuz suç romanlarının tüm özelliklerine sahip. Heyecan dozu yüksek, duygusal, sürprizlerle dolu. Hikâye derinleştikçe ürkütücülüğü artıyor, gerilim tırmanıyor, bulmacanın nasıl çözüleceğini görmek için gece yarısına kadar okutuyor. Olasılıklar birer gölge gibi olay örgüsünün köşelerinde pusuda bekliyor. Christian White, seni alkışlıyoruz.” – Better Reading

“Heyecanlı, duygusal, şaşırtıcı bir gerilim; okuduktan sonra günler boyunca omzunuzun üzerinden arkanızı yoklamanıza neden olacak bir roman.” – A.J. Finn

“Sandığın Kişi Değilsin, geçmiş ile şimdiki zaman arasında ustalıkla gidip gelerek yapbozun parça parça tamamlandığı dolambaçlı bir labirent gibi… Heyecan verici bir yolculuk, muhteşem bir ilk roman.” – Books + Publishing

Toplamda 320 sayfadan oluşan eserin çevirmenliğini Aysun Babacan, kapak tasarımını Berkay Taş üstleniyor. Kitap, Haziran 2022 itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı.

Christian White’ın Sandığın Kişi Değilsin romanı hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ryan Gosling Marvel Sinematik Evreni Nova

Ryan Gosling, Marvel Sinematik Evreni’ne Önemli Bir Karakterle Dahil Olmuş Olabilir

çinli kullanıcı wikipedia sahte olaylar

Çinli Bir Kullanıcı, 10 Yıl Boyunca Wikipedia’da Uydurma Tarihi Olaylar Yazarak Kendi Fantastik Evrenini Yarattı