in ,

Netflix Dizisi Russian Doll’un 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Russian Doll 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Zaman döngüsü temalı Netflix dizisinin merakla beklenen yeni bölümleri için geri sayım başladı.

Russian Doll 2. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Russian Doll 2. Sezon fragmanı paylaşıldı. Yeni sezonu uzun bir süredir beklenen Netflix dizisinin yeni bölümleri için geri sayım başladı.

Netflix’in Emmy ödüllü bilimkurgu dizisi 2. sezonu ile geri dönüyor. İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan yapım, bir araba kazasından sonra zaman döngüsüne giren ve böylece otuz altıncı doğum günü partisini yeniden yaşayıp duran oyun geliştiricisi Nadia’ya odaklanıyordu. Sonrasında kendisine benzer birinin daha ortaya çıkması ve tanışıp neler yaşadıklarını öğrenmeleri ile zamanın kendisi de bozuldu.

Natasha Lyonne’un başrolünde yer aldığı, aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği dizide ayrıca Charlie Barnett, Alan Zaveri, Greta Lee, Yul Vazquez ve Elizabeth Ashley gibi isimler de yer alıyor. Dizinin yaratıcı isimleri arasında Lyonne ile birlikte Amy Poehler (Parks & Recreation) ve Leslye Headland (About Last Night) da bulunuyor.

- Reklam -

Geçen ay kısa bir fragman eşliğinde çıkış tarihi de açıklanan Russian Doll’un nihayet yeni sezonuna kısa bir süre kalmışken resmi fragmanı da paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Russian Doll 2. Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

“Çılgın bir yolculuğa hazır olun. Başrolde Natasha Lyonne’un yer aldığı Russian Doll, 2. sezonuyla 20 Nisan’da Netflix’te.”

Yayınlanan fragman, hikâyenin ilk sezona göre daha iddialı bir alana sapacağını açıkça gösteriyor. Russian Doll’un yeni sezonunda kırılma anları temel kural gibi görünüyor.

Yeni sezonda Nadia (Natasha Lyonne) ve Alan (Charlie Barnett) zaman yolculuğu yasalarına meydan okumaya çalışacak. İkilinin ilk sezonda hayatları yeterince çılgın değilmiş gibi, şimdi deneyimleri onları farklı dönemlere ve hatta soyut yerlere götürecek gibi gözüküyor. Tabii ki her iki kahraman da neden bu çıkmaza atıldıklarını anlamaya çalışmaya devam ediyorlar. Bu da birçok spekülasyonu beraberinde getiriyor. Bitmemiş işleri var mı? Zamana yayılan bazı şeyleri mi bulmaları mı gerekiyor? Yoksa sadece zamansız yolculuğun tadını çıkarmaları mı gerekiyor?

- Reklam -

Russian Doll’un merakla beklenen ve 7 bölümden oluşan yeni sezonu 20 Nisan 2022 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Russian Doll’un 2. sezonundan beklentileriniz neler? Yıllar sonra gelen devam bölümleri ilk sezondaki tadı verebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Interview with the Vampire dizisi ilk bakış

AMC’nin “Vampirle Görüşme” Dizisinden İlk Bakış Fotoğrafları Yayınlandı: İşte Lestat ve Louis

Atıl Ant

AFA Yayınları’nın Kurucusu Atıl Ant Yaşamını Yitirdi