in

Stranger Things, Netflix’in En Başarılısı Oldu

Stranger Things popülerliğini korurken ortaya çıkan veriler, yapımın Netflix’in orijinal işleri arasında en çok izlenen dizisi olduğunu ortaya çıkardı.

Stranger Things
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things’in üçüncü sezonu ilk dört haftasında 64 milyon kişi tarafından izlenerek bir rekora imza attı. Dünya çapında 158 milyon abonesi bulunan Netflix’in neredeyse üçte ikisi Stranger Things’in 3. sezonunu izlemiş bulunuyor. Hal böyle olunca da dizinin üçüncü sezonu Netflix’in kendi yaptığı yapımlar içerisinde en çok izlenme sayısına sahip olma unvanını kapmış oldu.

Netflix, geçtiğimiz günlerde Stranger Things’in 4. sezonu için de yeşil ışık yakmış ve dizinin yaratıcıları Duffer Kardeşler’le anlaşma imzalamıştı. Bu anlaşmanın Stranger Things dışında başka dizi ve filmleri içermesi gibi bir durum da söz konusu olduğu açıklandı. Ancak şimdilik bahsi geçen projeler hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Dizi, Yeni Sezonda İzleyicisini Hawkins’in Dışına Götürecek

Dizinin dördüncü sezonu bizlere kısa bir video ile duyuruldu. Dizinin okyanusun ötesine, Avrupa ve hatta Rusya taraflarına taşınma ihtimali olduğu da çıkan dedikodular arasında yer alıyor. 3. sezonun final sahnesi de bu durumu kanıtlar nitelikte sonlanmıştı.

- Reklam -

Dram, fantazi ve korku ögelerini bir araya getiren, izleyiciyi hem geçmişe hem de geçmişin popüler müziklerine doğru bir yolculuk yapmasını sağlayan yapım; Netflix’te ilk olarak 15 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanmıştı.

Duffer Kardeşler’in yarattığı ve yönetmenlik koltuğunda da aynı isimleri gördüğümüz yapım giderek popülerleşirken aynı Harry Potter’da olduğu gibi dizinin çocuk oyuncuları da günbegün büyüyerek adeta hayranların gözü önünde bir kariyer inşa etmişti.

- Reklam -

Dizinin çocuk oyuncularının da bu proje bittikten sonra nasıl başarılar yakalayacağı şimdiden bir merak konusu oldu.

Stranger Things’in 4. sezonu için bir yayın tarihi henüz belirtilmedi.

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bulanık

Bulanık Fotoğraflarda Kaybolan Detaylar Netleştirilebilecek

Karanlık Madde Sarmal Galaksi

Karanlık Maddenin Sarmal Galaksileri Hızlandırdığı Keşfedildi