in ,

The Irregulars Fragmanı: Netflix’in Yeni Sherlock Holmes Dizisi Doğaüstü Bir Resim Çiziyor

The Irregulars fragmanı yayında. Netflix’in Sherlock Holmes evreninde geçen yeni dizisi, doğaüstü olayları polisiye ile harmanlıyor.

The Irregulars 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Irregulars fragmanı Netflix tarafından paylaşıldı. Sherlock Holmes evreninde geçen doğaüstü olayların da yer aldığı yeni dizi, dijital yayın devinin Enola Holmes ile yakaladığı başarıyı devam ettirmesi için uğraşacak.

Sherlock Holmes evreninde yer alan The Irregulars, Sir Arthur Conan Doyle’un eserlerine dayanıyor. Yeni Netflix dizisi, Sherlock Holmes ve Dr. Watson tarafından Viktorya dönemine ait bir Londra’da geçiyor. Doğaüstü suçları bildirmek ve çözmek için gizli muhbir olarak kaydedilen bir grup sokak çocuğunun maceralarını konu alıyor. Doyle’un kitaplarında Baker Street Irregulars (Baker Sokağı Çetesi), Holmes’un sıradan gizem çözme işlerine yardımcı olan yan karakterlerdi. Ancak karanlık tonlarda tasarlanan dizi, asıl konuyu değiştirerek sokak düzeyindeki kahramanları hikâyenin odak noktası haline getirdi. Holmes ise The Irregulars’ın çözdüğü davalardan pay alan bir kötü adam olarak tanımlanıyor.

Daha önce bazı görselleri düşen dizinin nihayet resmi fragmanı da Netflix tarafından yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

The Irregulars Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Netflix Türkiye’nin sayfasında dizi şu şekilde tanımlanıyor:

The Irregulars ekibiyle tanışın: Bea, Jessie, Billy, Spike ve Leo. Serserilerden oluşan bu çeteye katılın ve hain planları olan Dr. Watson ve esrarengiz iş ortağı Sherlock Holmes ile birlikte Viktorya dönemi Londrası’nın uğursuz ve gizemli doğaüstü olaylarının derinlerine dalın.

Fragman Watson ve Holmes’un gösterinin gizlenen doğaüstü unsurlarını öne çıkarırken genç kahramanlardan yararlanan insanlar olarak duruşunu pekiştiriyor. Fragmanın ana odak noktası ise Darci Shaw’un hayat verdiği ve ’normal insanların göremediği şeyleri görme’ yeteneğine sahip bir kız olan Jessie’si.

- Reklam -

Jessie ve ablası Bea (Thaddea Graham), Düzensizler’in geri kalanıyla – Billy (Jojo Macari), Spike (McKell David) ve Leo (Harrison Osterfield) – daha büyük güçleri yenmek için bir araya gelir. Ayrıca, dünyadaki tüm yaşamı mahkum edecek olan gizemli bir boyutlar arası bariyer olan Rip’i de kapatmaları gerekir.

2. sezon onayını da daha ilk sezonu çıkmadan alan The Irregulars, 26 Mart 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya siz The Irregulars’ın yayınlanan fragmanını nasıl buldunuz? Sizce de ortaya Sherlock Holmes’e yakışır bir macera çıkacak mı? Enola Holmes’tan daha iyi bir şey gelir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Son Senfoni - Robert Seethaler

Son Senfoni: Robert Seethaler’in Kaleminden Bir Veda Senfonisi

2020 Nebula Ödülleri Adayları

2020 Nebula Ödülleri Adayları Açıklandı