in ,

“The Marvelous Mrs. Maisel” Finalinden İlk Fragman: Yayın Tarihi Belli Oldu

The Marvelous Mrs. Maisel 5. sezon tanıtım fragmanı ile yayın tarihi belli oldu. Prime Video’nun popüler dizisi final vermeye hazırlanıyor.

The Marvelous Mrs. Maisel 5. Sezon Yayın Tarihi ve Tanıtımı
- Reklam -
- Reklam -

The Marvelous Mrs. Maisel 5. sezon yayın tarihi, yayınlanan ilk tanıtım fragmanı ile ortaya çıktı. Amazon’un dijital yayın servisi Prime Video’nun en popüler içerikleri arasında yer alan dizi, yeni sezonuyla birlikte final yapacak.

Başrolünü Rachel Brosnahan’ın üstlendiği komedi dizisi, son bir sezonla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 4. sezonu Şubat 2022’de yayınlanan yapımda Midge’in bir kar fırtınasında New York’ta güçlükle yürürken bir aydınlanma yaşadığı görülmüştü. Elbette bu aydınlanma, The Gordon Ford Show için iyi yerleştirilmiş bir reklam panosu sayesinde nihayet yıldızlığa tamamen yükselmeye hazır olduğu noktaya ulaşmış olduğu anlamına geliyordu.

Paylaşılan tanıtım fragmanı, The Marvelous Mrs. Maisel ‘ın yeni bölümlerinin 14 Nisan 2023’te başlayacağını da gösteriyor. Gösteri Prime Video’nun diğer birçok izlediği yolla yayınlanacak ve ilk 3 bölümle başlayacak. Ardından kalan 6 bölüm ise 26 Mayıs’taki finale kadar haftalık olarak yayınlanacak.

- Reklam -

The Marvelous Mrs. Maisel 5. Sezon Yayın Tarihi ve Tanıtımı

Brosnahan’a eşlik edecek ve geri dönen diğer oyuncular arasında Tony Shalhoub, Alex Borstein, Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak ve Caroline Aaron yer alıyor. Ancak Lenny Bruce’u canlandıran Luke Kirby’nin görünüp görünmeyeceği ise henüz belli değil. Kendisi dizi boyunca, özellikle de son birkaç bölümde Midge’in hayatında oldukça önemli bir rol oynayan gerçek hayattaki komedyen Lenny Bruce rolünü canlandırdığı için dizi hayranları arasında oldukça önemli bir yer tutuyor gibiydi.

Tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

The Marvelous Mrs. Maisel 5. Sezon Yayın Tarihi Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Tanıtıma YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Tanıtımla birlikte Prime Video’nun paylaştığı resmi ve The Marvelous Mrs. Maisel 5. sezon özeti de şu şekilde:

- Reklam -

“Beşinci ve son sezonda Midge kendisini hayalini kurduğu başarıya her zamankinden daha yakın buluyor. Ancak hayaline her zamankinden daha yakın olmanın hâlâ çok uzak olduğunu keşfediyor.”

Fragmanın yanı sıra final sezonuyla ilgili ilk poster de paylaşıldı:

The Marvelous Mrs. Maisel 5. sezon poster

The Marvelous Mrs. Maisel’ın ilk 4 sezonunu siz nasıl bulmuştunuz? Dizinin final kararı hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Peru Mumya Kurye

Peru’da Yemek Kuryesinin Çantasından 600 Yıllık Mumya Çıktı: ‘Manevi Kız Arkadaşım’ Dedi

Haunted Mansion Fragmanı - Perili Köşk Temalı Yeni Film

Disney’in Yıldızlarla Dolu Perili Köşk Filmi “Haunted Mansion”dan İlk Fragman