Menu
in ,

Zaman Çarkı İçin Yayınlanan Yeni Görüntüler Mat Cauthon’un Lanetli Hançerini Tanıttı

Zaman Çarkı dizisi için kısa bir klip yayınlandı. Görüntüler, Mat Cauthon’un Shadar Logoth’tan aldığı hançeri tanıtıyor.

Amazon Prime Video’nun hazırladığı The Wheel of Time (Zaman Çarkı) dizisi için yeni bir kısa fragman yayınlandı. Tek bir sahne ve replikten oluşan video, serinin hayranlarını heyecanlandırmaya yetti bile. Görüntülerde, Barney Harris’in canlandırdığı Mat Cauthon’u kader değiştiren gizemli hançerini terk edilmiş şehir Shadar Logoth’tan alırken görüyoruz.

Dizinin resmi Twitter hesabından paylaşılan video, senaryodan bir alıntıyla açılıyor:

“…Ve içinde, zamanın yıkımlarından korunmuş yakut başlıklı bir hançer gördü.”

- Reklam -

The Wheel of Time Dizisi Klibi | İZLE

Basit bir tanıtım cümlesi ve sonrasında da Mat Cauthon’un söylediği “Tamamdır, anlaşalım o zaman.” repliğiyle birlikte 14 saniyelik video son buluyor.

Romanlarda karakterler tehlikeli Shadar Logoth’tan geçmek zorunda kalmışlardı ve Mat’ın bulduğu hançeri alma kararı hem kendisinin hem de dünyanın kaderini etkileyen sonuçlar doğurmuştu.

Zaman Çarkı Dizisi Yayın Tarihi Hâlâ Belli Değil

Fragmandan önce dizinin Twitter hesabı Mat’in “Zarları atma vakti,” anlamına gelen ünlü sözünü paylaştı:

“Dovie’andi se tovya sagain.”

Dizinin Twitter hesabı daha önce de bu tarz videolar paylaşarak hayranların ağzına bir parmak bal çalmıştı. Dünyanın Gözü’nün yayınlanışının 31. yıldönümü için hazırlanan videoda, konsept çalışmaları izleyicilere sunulmuştu.

Rafe Judkins’in senaryosunu yazdığı ve uygulayıcı yapımcılık görevi yürüttüğü dizi, Rosamund Pike, Josha Stradowski, Marcus Rutherford ve Zoe Robins başta olmak üzere geniş bir kadroyla gelecek. Çekimler, uzun bir süredir dünyayı etkisi altına almış olan COVID-19 pandemisi kurallarına uygun olarak devam ediyor.

The Wheel of Time Robert Jordan’ın 14 romanlık Zaman Çarkı serisinden uyarlanıyor. Bir grup köylünün güçlerini ve dünyanın kaderindeki rollerini kabullenmesiyle başlayan seri, devasa ölçeği ve eşsiz dünyasıyla pek çokları için en büyük fantastik eser kabul ediliyor. Kitap serisi, yazarın ölümünden sonra Brandon Sanderson‘ın katkılarıyla tamamlanmıştı.

The Wheel of Time dizisinin ikinci sezonunun senaryosu şimdiden hazırlansa da henüz ilk sezonun yayın tarihi açıklanmış değil.

Mat Cauthon ve ikonik hançeriyle ilk tanışma sizi heyecanlandırdı mı? The Wheel of Time dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Yorum Yap

Exit mobile version