Menu
in ,

The Witcher 2. Sezondan Yeni Fragman: Kader Vahşi Bir Yaratıktır

The Witcher 2. sezon için yeni bir fragman yayınlandı. Heyecanla beklenen Netflix dizisinin devam maceraları çok yakında hayranlarıyla buluşacak.

The Witcher 2. sezon için resmi fragman yayınlandı. Sevilen Netflix dizisi, iki yıllık aranın ardından devam maceraları ile geri dönüyor.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin kitap serisine dayanan fantastik yapımın yeni sezonunda, Henry Cavill’ın canlandırdığı Rivyalı Geralt, Prenses Cirilla’yı, onu avlayanlardan daha iyi korumak için çocukluktaki evi Kaer Morhen’e getiriyor. Kıtanın kralları, elfleri, insanları ve iblisleri arasındaki güç savaşı patlayıp Kaer Morhen’in duvarlarına ulaşırken Geralt, Ciri’yi güvende tutması ve sahip olduğu gizemli gücü öğrenmesi için eğitmeye başlıyor. Serinin ikinci kitap olan Kader Kılıcı’nı (Sword of Destiny) kaynak alan 2. sezon, ilk sezona oranla daha büyük bir dünyayı hayranlara sunmayı amaçlıyor.

İlk sezonu eleştirmenlerden ve izleyicilerden genel anlamda olumlu yorumlar aldı ve 2019’un son günlerinde çıkmış olmasına rağmen Netflix’in o yıl içerisinde en çok izlenen yapımlarının başında gelmeyi başardı. Henüz ilk sezonu çıkmadan 2. sezon onayı almayı başarmış olan yapım için de çalışmalar hızla başladı. Pek tabii dizinin başarısı ve genel kitleye ulaşması yan serilerinin de çıkmasını sağladı. Yakın zamanda yayınlanan anime spin-off’u Nightmare of the Wolf ve öncesini konu alan Blood Origin ile seri genişlemeye başladı bile. Ancak elbette, hayranlar için şu an asıl dizinin yaklaşan 2. sezonu büyük bir heyecan yaratmış durumda.

- Reklam -

Yapıma ait daha önce yayınlanan fragman sonrası şimdi de resmi fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Witcher 2. Sezon Resmi Fragman – Türkçe Altyazılı | İZLE

İzleyicilerle buluşmasına bir aydan biraz fazla bir süre kala yayınlanan resmi fragman Cavill’ın canlandırdığı baş kahraman Geralt için çok daha büyük ve daha tehlikeli bir dövüş de dahil olmak üzere, fantastik dünyanın bir sonraki bölümünden ne geleceğine daha geniş bir bakış sunuyor.

The Witcher 2. sezon, tüm bölümleri ile 17 Aralık 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Dizinin 3. sezon onayı da yine bir önceki sezonu gelmeden kanal tarafından resmen duyuruldu.

The Witcher’ın 2. sezonundan sizlerin beklentileri neler? Yayınlanan resmi fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version