in

The Witcher Dizisi Henüz Başlamadan 2. Sezonu Garantiledi

Netflix’in Andrzej Sapkowski’nin eserlerinden uyarlanan yeni fantastik dizisi The Witcher, henüz ilk sezonu yayına girmeden 2. sezon onayı almayı başardı.

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski imzalı fantastik romanlardan uyarlanan ve önce oyun dünyasını sallayan The Witcher, şimdi de Netflix ile dizi uyarlamasına hazırlanıyor.

Aralık sonunda yayınlanması beklenen diziden ise gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Hayranlar, Game of Thrones’un yokluğunda büyük çaplı bir fantastik dizi arayışlarını Witcher ile dindirebileceklerini düşünürken yapımcılar da adeta bu beklentiyi iyice yukarılara çekiyor.

Geçtiğimiz hafta, dizinin yaratıcı koltuğuna oturan Lauren Schmidt Hissrich, The Witcher serisinin en az 7 sezon sürecek kadar materyale sahip olduğunu açıklamıştı. Ünlü yapımcı, şimdi açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

- Reklam -

Hissrich, Şimdiden The Witcher 2. Sezonu Duyurdu

Dizinin ikinci sezon çekimleri, neredeyse yayın tarihinden çok kısa süre sonra; 2020’nin başlarında Londra’da başlayacak. İkinci sezonun 8 bölümden oluşması bekleniyor. Yayın tarihi olarak ise 2021 gösteriliyor.

witcher kiliclari

The Witcher yapımcısı Lauren Schmidt Hissrich, hayranların henüz ilk sezonu izlemediği bir tarihte, Geralt, Yennefer ve Ciri’nin maceralarını anlatabilmek için The Continent’e geri dönecek olmalarının onaydan geçmesini heyecanla karşıladığını ifade etti.

Dizinin görsel efekt süpervizörü Julian Parry ise SFX dergisine verdiği söyleşide, yapımın daha çok korku eğilimli olduğunun altını çizdi. Fantaziyi kesinlikle dışlamadıklarını ancak seride korku hissinin ağır bastığını ifade ediyor.

- Reklam -

Polonyalı oyun şirketi CD Projekt tarafından video oyunlara uyarlandıktan sonra, dünya çapında tanınırlığa sahip olan serinin uyarlama haberleri uzun süredir gündemdeydi. Yarışı kazanan ise Netflix oldu. Netflix, giderek yükselen dijital yayıncılık dünyasında Disney+, Amazon Prime, Apple Tv+ ve HBO Max gibi platformlarla rekabet edebilmek için The Witcher’da kesenin ağzını oldukça açtı.

The Witcher 1. Sezon Ne Zaman Yayınlanıyor? Kadroda Kimler Var?

Kanal serinin başrolü Rivialı Geralt rolüne eski Superman Henry Cavill’i getirerek bütün dikkatleri üzerine çekmişti.

the witcher netflix uyarlamasi

Dizinin açıklanan oyuncu kadrosu şöyle:
Geralt: Henry Cavill
Ciri: 
Freya Allan
Yennefer: Anya Chalotra
Kraliçe Calanthe: Jodhi May
Eist Tuirseach: Bjorn Hlynur Haraldsson
Şaman “Fareçuval” Ermion: Adam Levy
Aretuza Büyücülük Okulu’nun müdiresi Tissaia de Vries: MyAnna Buring
Sabrina Glevissig: Therica Wilson-Read
Fringilla Vigo: Mimi Ndiweni
“Örümcekkuşu” Renfri: Millie Brady
Triss Merigold: Anna Shaffer
The Witcher 1. sezonu ile 20 Aralık 2019 tarihinde Netflix kütüphanesine eklenecek. Yayınlanan son fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

Serinin kitapları ülkemizde Pegasus Yayınevi tarafından yayınlanıyor.


Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

Witcher: Dönüşü Olmayan Yol

Kaynak: IGN

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

CHIKARA inceleme

CHIKARA: Action Arcade Wrestling – Güreş Başlasın!

The Batman andy serkis alfred

The Batman Filminde Alfred Pennyworth Rolü Kesinleşti