in ,

The Witcher 2. Sezon Fragmanı: “En Kötü Canavarlar Kendi Yarattıklarımızdır”

The Witcher 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Netflix dizisi, uzun bir aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

The Witcher 3. sezon bölümleri
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 2. Sezon fragmanı görücüye çıktı. Netflix’in başrolünde Henry Cavill’ın yer aldığı fantastik roman uyarlaması dizisi ufukta gözüktü. Andrzej Sapkowski’nin kitaplarından adapte edilen seri, dünya çapında video oyunlarıyla da tanınıyor.

Dün akşam gerçekleştirilen WitcherCon etkinliği, serinin hayranlarına çok bekledikleri bazı bilgileri verdi. The Witcher 2. sezon yayın tarihi, resmi posteri, aynı evrende geçen anime uyarlaması ve yapımdan bir fragman izleyicilerle paylaşıldı.

Yayınlanan fragman 1 dakika 49 saniyelik fragman, “En kötü canavarlar kendi yarattıklarımızdır,” cümlesi ile duyuruldu.

- Reklam -

Henry Cavill’ın Rivyalı Geralt, Freya Allan’ın Prenses Ciri, Anya Chalotra’nın Vengerbergli Yennefer karakterlerini canlandırmaya geri döndüğü yapımın ilk tanıtımını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Witcher 2. Sezon Fragmanı – Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

Fragman çoğunlukla Geralt ve Ciri’ye odaklanıyor. Geralt’ın çift kılıcı ve Ciri’nin Witcherların eğitildiği yer alan Kaer Morhen’deki eğitimi tanıtımın odak noktası. İlk sezonun finalinde zor durumdayken veda ettiğimiz Yennefer da videonun sonunda izleyiciyi selamlıyor. Görünüşe göre yeni sezonun ağırlıklı karakterleri yine bu üç isim olacak. Ciri ve Geralt ilişkisi ise bir adım daha önde gözükecek. Ciri, aldığı eğitim sonrası ilk sezonda bahsi geçen “gücünü” ortaya çıkartmayı başaracak.

Yeni sezon, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin kitap serisinde ikinci kitap olan Kader Kılıcı’nı (Sword of Destiny) kaynak alıyor.

Geralt, bu sezonda diğer Witcherlar ile tekrar bir araya geliyor. Geralt’ın akıl hocası Vesemir’in bahsini de bu tanıtımda duyabiliyoruz. Dizide Vesemir’i Kim Bodnia’nın canlandıracağını hatırlatalım.

The Witcher 2. Sezon Fragmanı yennefer

- Reklam -

Öte yandan Yennefer’ın Sodden Tepesi Savaşı’nda kaybolduktan sonra ortaya çıkışı da kısa da olsa gösteriliyor. Karakterin akıbetini yalnızca fragmandan öğrenmek güç olsa da, tahminler kendisinin Fringilla tarafından esir edildiği yönünde.

Çekimleri geçen nisan ayında sona eren yapım, Koronavirüs pandemisi nedeniyle zor günler geçirmişti. The Witcher 2. sezon 17 Aralık 2021 tarihinde Netflix kütüphanesinde olacak. Dizinin 1. sezon bölümleri Aralık 2019 tarihinde yayınlanmış; övgü ve yergileri beraberinde getirmişti.

Witcher animesi Nightmare of the Wolf’tan yayınlanan kısa fragmanı da buradan izleyebilirsiniz.

Sizin yeni sezondan beklentileriniz neler? Tanıtım videosunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Sanırsam özellikle 2. sezonla birlikte diziyi keyif alarak izleyebilmek için kitapları ve haliyle oyunları unutmam gerekecek.

  2. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Çıkış tarihi çok geç. Ben yaz sonunda bekliyordum. Kitapları da yazın okumasını tamamlarım dedim.
    Bu kadar gecikeceğini düşünmemiştim.

  3. Avatar for alper alper dedi ki:

    Bence izlerken kitapları unutmak lazım yoksa karakterler, olaylar ve hikayeler pek zevk vermiyor.

    Oyun için ise bir anlamda oyunlar kitaplardan sonraki hikayeler olduğu için bazı referanslar vs oluyor, oyunlar pek sıkıntı çıkarmıyor ama diziye uyarlanan hikaye kitap okurunu üzebilir.

  4. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Ben ilk oyununu bitirdim. Daha sonra kitaplar önerdiler oyun oynayanların daha fazla zevk alacağını söylediler. Zaten kitapları okurken hep oyundaki mekanlar aklıma geliyor. Dizi başlayacağını duyunca da kitaplara başladım. Yavaş bir okuma oldu benim için aslında şimdiye kadar kesin bitmeliydi.

    Sinema/dizi dünyası ne yazık ki oyun ve kitapları artık düzgün yansıtamıyor. Zaten ilk Yennefer’ı görünce bu ne dedim. Oyundaki karaktere hiç bakmamışlar dizi yapımcıları saçma geldi bana. Ama bu tür şeyleri sürekli yapıyorlar. Yok yazarın yada yönetmenin yorumu imiş falan filan saçma geliyor. Dizi güzel izletiyor kendini. Tabi oyun ve kitap gibi değil.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night Çıkış Tarihi

Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night’ın Çıkış Tarihi Açıklandı

kargalar kaç yıl yaşar zekaları

Kargalar Gerçekten 200 Yıl mı Yaşıyor? Peki, Anlatıldığı Kadar Zekiler mi?