in

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Resmen Devam Ediyor

The Witcher 2. Sezon çekimleri yeniden başladı. Netflix’in merakla beklenen dizisi, sosyal mesafeli sette bir araya geldi.

the witcher 2. sezon çekim
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 2. Sezon çekimleri resmi olarak kaldığı yerden devam ediyor.

Netflix’in The Witcher serisinin yapımcısı ve yönetmeni, 2. sezondaki prodüksiyonun sosyal açıdan mesafeli bir sette yeniden başladığını doğruladı. Geralt of Rivia namıyla başrolünde Henry Cavill’ın yer aldığı dizi, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin ünlü roman serisinden uyarlanıyor.

Karakter ilk olarak dünya çapında oynanan popüler oyun serisinde öne çıktı. Bu da hayranların kitapları aramasına ve sonunda serinin TV şovuna uyarlanmasına yol açtı. The Witcher, Netflix için bir hit oldu ve 2. sezon onayı kısa süre içerisinde alındı.

- Reklam -

the witcher 2. sezon çekimleri

The Witcher’ın 2. Sezonu prodüksiyona şubat ayında başladı, ancak Koronavirüs salgını nedeniyle mart ayında diğer tüm film ve TV yapımlarıyla birlikte durduruldu. Son raporlar, prodüksiyonun ilk çekim bitiş tarihine yakın olan 17 Ağustos’ta yeniden başlayacağını ve 2021’e kadar devam edeceğini söylüyordu.

Sonuç olarak, dizi sorumlusu ve yapımcısı Lauren S. Hissrich, 2. sezonun senaryolarında birkaç değişiklik yapıldığını, hikâyeyi farklı birçok mistik motif ile birleştirdiklerini ve daha iyi hale getirdiklerini belirtti.

The Witcher Ekibi, Güvenli Bir İletişim İçin Telsizleri Tercih Ediyor

The Witcher 2. Sezon 1. Bölüm ve 2. Bölüm yönetmeni Stephen Surjik, 17 Ağustos’ta planlanan başlangıç tarihinin birkaç gün erkene alınarak başladığını sosyal medya hesapları üzerinden doğruladı. İlk gönderi, oyuncu kadrosu ve ekibi olabildiğince ayrı tutmak için sette kullanılan iletişim sistemini gösterirken, ikincisi Surjik ve Hissrich’in maske takarken monitörlerin önünde oturduğu bir fotoğrafı gösteriyordu.

https://www.instagram.com/p/CDyDBySp2aq/

Bu durum, The Witcher 2. sezonunu görmek için sabırsızlanan hayranlar için heyecan verici bir haber olmasının yanı sıra, ileride sinema ve TV prodüksiyonlarının nasıl görüneceğine dair ender bir fikir olarak karşımıza çıkıyor.

Surjik’in Instagram gönderisinde gösterdiği iletişim sisteminde ekip, belirli bir mesafe arasında iletişim kurabilmek için oldukça basit bir telsiz sistemi kullanıyor. Bu aynı şekilde, yapım ekibinin bireysel üyelerinin departmanlarında izole edileceğini ve güvende kalmak için uzaktan iletişimi kullanacaklarını gösteriyor.

The Witcher 2. Sezon Çekim Tarihi

The Witcher 2. Sezon, 2021’in sonlarına doğru Netflix’teki yerini alacak. Belirtilen uygulamalar doğrultusunda güvenli bir prodüksiyon gerçekleştirilirse, çekimlerin bir kez daha iptal edilmemesi bekleniyor.

Seriye bir de ana maceranın 1200 yıl öncesini konu alan yan dizinin (spin-off) geleceğini hatırlatalım.

Sizin 2. sezon hakkındaki fikirleriniz neler? Bu sezonun nasıl bir konu üzerinden gideceğini düşünüyorsunuz? Belirtilen güvenli çekim ortamı gerçekleştirilirse, dizi zamanında Netflix kütüphanesindeki yerini alabilir mi sizce? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


The Witcher Yazarı Sapkowski’den Dizi Hakkında Samimi Röportaj

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Karacaoğlan

Edebiyatın her türü ile haşır neşir, konsept sanat ve karakter tasarımı delisi. İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenimine devam eden arada bir kendi diyarlarında kaybolan en tazesinden bir yazar adayı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ödül - Cyril Gely | Haftanın Kitabı #146

Ödül – Cyril Gely | Haftanın Kitabı #146

Hamamname - Murathan Mungan

Hamamname: Murathan Mungan’dan Bir Gizli Tarih Romanı