in

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Başladı

The Witcher 2. sezon çekimleri resmen başladı. Netflix’in Andrzej Sapkowski’nin fantastik kitap serisinden uyarladığı dizide geri sayım sürüyor.

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in yeni fenomenlerinden The Witcher dizisinin 2. sezon çekimleri belirlenen tarihten de önce başladı. 17 Şubat’ta başlaması gereken çekimler birkaç gün geri alınmış oldu.

Andrzej Sapkowski imzalı Witcher kitap serisinden uyarlanan serinin ilk sezonu Aralık 2019’da Netflix kütüphanesine gelmiş ve hem kitapların hem de oyunların hayranları tarafından genel olarak beğeniyle karşılanmıştı.

Netflix, açıkladığı verilere göre 76 milyon kullanıcısına (ki bu sayı Netflix abonelerinin neredeyse yarısı ediyor) diziyi izletmeyi başarmıştı. Görünen o ki kanal 2. sezon için hayranları fazla bekletmek istemiyor.

- Reklam -

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Resmen Başladı: Nilfgaard Zırhlarında Değişim Yok

Elbette çekimlere birkaç gün erken başlanması, sezonun yayın tarihini etkileyecek bir gelişme değil. Yine de bir an önce işe koyulmuş olmaları merakla bekleyen hayranları oldukça memnun etmiş görünüyor.  2. sezonunun toplamda 178 güne yayılan bir zaman aralığında çekilmesi planlanıyordu.

Dizinin ilk sezonunda, kostümler genel anlamda beğenilmiş olsa da Nilfgaard zırhının ne kitaplara ne de oyunlara uyduğu düşünülüyordu. Hayranlar, dizi yayınlandıktan sonra zırha dair eleştirilerini sunmuştu. Ancak 2. sezon çekimlerine dair yayınlanan zırh fotoğrafı, yapım şirketinin bu konuda hayranlara pek de kulak asmadığını gösteriyor.

The Witcher Nilfgaard

Elbette yayınlanan fotoğraf, bir flashback sahnesine de ait olabilir. Yine de bu noktada daha detaylı bir bilgiye henüz sahip değiliz.

- Reklam -

The Witcher 2. Sezon Yayın Tarihi Şimdilik Belli Değil

Dizinin çekimleri başlamış olsa da 2. sezonun yayın tarihinin belli olması biraz zaman alacak. Yeni bölümlerin en iyi ihtimalle 2020’nin sonunda, kötü bir alternatif olarak ise 2021’in ilk aylarında yayınlanması bekleniyor.

Dizinin yeni sezonu için oyuncu kadrosuna dahil olan ilk isim ise Carmel Laniado oldu. Ayrıca Kristofer Hivju da Nivellen rolü ile kadroya dahil olabilir. Gelecek bölümlerde karşımıza çıkacak olan Vesemir’i ise kimin oynayacağı şimdilik belli değil. Hayranların gönlü ise bu ikonik rol için Mark Hamill’den yana.

The Witcher

Bakalım The Witcher 2. sezonda bizleri neler bekleyecek? Yeni sezona dair sizin nasıl teorileriniz var? Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


The Witcher Yazarı Sapkowski’den Dizi Hakkında Samimi Röportaj

Kaynak: GameRant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kitap Okuma Oranları

Kitap Okuma Oranlarında Güncel Durum Ne?

stranger things 4. sezon fragman

Stranger Things 4. Sezon Fragmanı Yayında