in

The Witcher 2. Sezon Kadrosuna Carmel Laniado Takviyesi

The Witcher 2. sezon kadrosuna Carmel Laniado dahil oldu. Oyuncu, kitap ya da oyun serilerinden tanımadığımız bir karakteri canlandırabilir.

The Witcher 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher ilk sezonuyla geçen yılın aralık ayında Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Hem kitapların hem de oyunların hayranları, diziye başta mesafeli yaklaşsa da yapım kısa zaman içinde hayli izleyiciye ulaştı. Yeni sezon için ise vakit kaybedilmiyor. Dizinin çekimleri bu ay içinde başlayacak. Bununla birlikte kadroya yeni bir isim de katıldı: Carmel Laniado.

The Witcher dizisinin ikinci sezon hazırlıkları uzun zamandır devam ediyordu. Şimdiyse yeni sezon çekimleri başlamak üzere. Zorlu bir çekim takvimine sahip olan dizinin 2. sezonunun toplamda 178 güne yayılan bir zaman aralığında kaydedilecek.

carmel laniado the witcher
Carmel Laniado

Dizi kadrosu için bir süredir haber alamıyorduk. Özellikle yeni sezonda karşımıza çıkması beklenen Vesemir’i kimin canlandıracağı büyük bir soru işaretiydi. Deadline’ın özel haberine göre, gelen ilk kadro güncellemesi pek de aşina olduğumuz bir isim değil.

- Reklam -

The Witcher 2. Sezon Kadrosuna Katılan Carmel Laniado, Kitaplarda Geçmeyen Bir Karakteri Canlandırabilir

İngiliz oyuncu Carmel Laniado 2019 yılında BBC’nin A Christmas Carol adlı mini dizisinde ve Ocak 2020’de vizyona giren Robert Downey Jr.’lı Dolittle filminde karşımıza çıktı. Laniado ile ilgili IMDb’de erişebildiğimiz bilgiler bunlarla kısıtlı.

Genç oyuncunun dizide en az 3 bölümde yer alacağı ve Violet isminde bir genç kızı canlandıracağı bildiriliyor. Eğlenceli ve tuhaf bir karakteri canlandıracak Laniado, aynı zamanda zeki ve sadist bir yana da sahip olacak.

carmel laniado dolittle
Carmel Laniado

Violet ismi, Andrzej Sapkowski imzalı Witcher kitaplarında karşımıza çıkan bir isim değil. Ancak elbette Violet’in şimdilik karakterin senaryoda geçen kod adı olabileceği ihtimali de yok değil.

Öte yandan kitaplarda ve oyunlarda karşımıza çıkmamış karakterleri dizide görmek de gayet mümkün. İlk sezonda Ciri’ye eşlik eden Dara bunlardan birisi.

- Reklam -

Netflix’in 76 milyon kullanıcı tarafından izlendiğini açıkladığı The Witcher dizisi, uzun yıllar gündemimizde olacak gibi görünüyor. En az 7 sezon sürmesi beklenen dizi evreni, ayrıca bir anime filmiyle genişleyecek. Vesemir’e odaklanacak anime filminin ismi Nightmare of the Wolf olarak açıklandı.

The Witcher

The Witcher 2. sezon çıkış tarihi ne zaman sorusu ise henüz net bir şekilde yanıtlanmış değil. Yeni bölümlerin 2021’in ilk çeyreğinde Netflix kütüphanesine eklenmesi bekleniyor.

Siz Carmel Laniado tercihini nasıl buldunuz? Sizce kitaplardaki ya da oyundaki hangi karaktere karşılık gelecek? Ya da yepyeni bir isim mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* The Witcher Yazarı Sapkowski’den Dizi Hakkında Samimi Röportaj

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Birds of Prey

Birds of Prey Filmini İzlemeden Önce Bilmeniz Gerekenler

Castlevania 3. Sezon

Castlevania 3. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı