in

The Witcher 2. Sezonda Vesemir Rolünü Mark Hamill mi Canlandıracak?

The Witcher dizisi 2. sezonda karşımıza çıkacak Vesemir karakteri için Mark Hamill düşünülüyor mu? Usta aktörden ilk açıklama geldi.

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in en çok merak edilen dizilerinden birisi haline gelen The Witcher, geçen hafta kütüphanedeki yerini aldı. 8 bölümden oluşan ilk sezon yayınlandığı gibi de birçok hayran diziyi tamamladı. 2. sezon için sorular, teoriler, oyuncu tahminleri son hız devam ediyor. En çok merak edilen konulardan birisi de Vesemir karakterini kimin canlandıracağı. Mark Hamill da konuyla ilgili bir Tweet attı.

2. sezon onayını, henüz dizi yayınlanmadan alan The Witcher, kadro tercihi ve uyarlamada gittiği kimi farklılıklar nedeniyle eleştirilse de; yeni sezon için beklentilerin yüksek olduğu da gerçek.

Henry Cavill’ı Rivyalı Geralt rolünde gördüğümüz yapımda, Freya Allan (Prenses Cirilla) ve Anya Chalotra (Vengerbergli Yennefer) da diğer dikkat çeken rolleri üstleniyordu. İlk sezonda adını duyduğumuz ama kendisine rastlamadığımız Vesemir ise muhtemelen ikinci sezonda karşımıza çıkacak.

- Reklam -

Geralt için adeta bir manevi baba gibi olan Vesemir’i, hangi aktörün oynayacağı ise henüz belli değil.

Mark Hamill’dan Esprili Vesemir Paylaşımı

The Witcher hayranlarının Vesemir rolüne en çok yakıştırdığı isim ise Mark Hamill oldu. Star Wars filmlerinin Luke Skywalker’ı olarak tanıdığımız Hamill, konuyla ilgili Twitter’dan bir paylaşımda bulundu.

“Bunun ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Ancak kimse beni, Vesemir’i oynamam için aramadı… Şimdilik.” diyen Hamill, Tweet’inin sonunu “Menejerimi Arayın” etiketiyle getirdi.

- Reklam -

7 sezon sürmesi beklenen dizide 2. sezon çekimlerine Şubat 2020’de başlanacak. Yapımda Vesemir gibi önemli bir rolün henüz belli olmamış ihtimali de hayli düşük. Anlayacağınız, zaten bir anlaşma yapılmış ve bu isim sır gibi saklanıyor olabilir.

Mark Hamill hamlesi için çok geç kalınmış olma ihtimali var. Ya da Hamill’in halihazırda zaten kadroya girmiş olması ve bu Tweet’iyle bizlere ufak ufak ipuçları vermeye çalışıyor olması da ihtimaller arasında.

Yine de önümüzdeki günlerde Vesemir rolünü kimin canlandıracağı belirsizliğinin ortadan kalkacağı tahmin ediliyor.

Mark Hamill george lucas tesekkuru ic

The Witcher dizisinin 2. sezonu için henüz resmi bir tarih olmasa da, yeni bölümlerin 2020 yılının sonunda ya da 2021’in ilk aylarında karşımıza çıkması bekleniyor.

Peki sizin Vesemir tercihiniz hangi oyuncu olurdu? Beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* The Witcher 1. Sezon İncelemesi

* The Witcher 2. Sezonda Zaman Sıçramaları Sürecek

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Justice League batman

Justice League Filminden Kesilmiş Alternatif Bir Batman Görseli Geldi

Kuzey Kore Mimarisi

Kuzey Kore Mimarisi: Retro Bilimkurguları Aratmayan Bir Dünya