in

The Witcher 1. Sezonu Netflix’te Yayında

Game of Thrones sonrası en merak edilen fantastik dizi uyarlamalarından The Witcher, 1. sezonuyla Netflix kütüphanesinde yayında.

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 1. sezon Netflix kütüphanesindeki yerini alırken uzun süren bir bekleyişin sonuna geldik. Netflix’in, birçok talibi arasında öne çıkaran Andrzej Sapkowski’nin eserlerinden uyarlama hakkında sahip olduğu dizi, artık çevrimiçi olarak izlenebiliyor.

HBO’nun Game of Thrones dizisinden sonra, açıkta kalan epik fantazi dizisi boşluğunu doldurmaya oldukça iddialı bir şekilde talip olan The Witcher, 1. sezonuyla Netflix’te.

Bugüne kadar iddialı açıklamalar ve birçok hayrana göre başarılı bir şekilde yürütülen tanıtım politikaları ile gündemdeki yerini korumayı daima başaran Witcher’da söz artık ilk sezonun.

- Reklam -

The Umbrella Academy, Daredevil ve The Defenders gibi popüler dizilerden tanıdığımız Lauren Schmidt Hissrich tarafından yaratılan dizi; teknik ve yaratıcı ekibiyle de hayranlara güven veriyor.

The Witcher Dizisi 2. Sezon Onayını Çoktan Aldı

Henüz ilk sezonu yayınlanmadan ikinci sezonun onayını alan The Witcher, yapımcıları ve kanal tarafından kendisine ne kadar güvenildiğini de göstermiş oldu.

Toplamda 7 sezon olarak planlanan yapımın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Bölümlerin ortalama uzunluğu ise 1 saat.

the witcher 1 sezon netflix kutuphanesi

Rivyalı Geralt rolünde son Superman Henry Cavill’ı gördüğümüz dizide, öne çıkan diğer roller ise Freya Allan (Prenses Cirilla) ve Anya Chalotra (Vengerbergli Yennefer) oldu. Dizi, yalnızca Geralt’ın değil Ciri ve Yennefer’ın da hikâyelerine dikkate değer bir biçimde odaklanacak.

- Reklam -

Kadroda yer alan diğer oyuncular u şekilde: Jodhi May, Bjorn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, MyAnna Buring, Eamon Farren, Wilson Radjou-Pujalte, Maciej Musiał, Anna Shaffer, Royce Pierreson ve Lars Mikkelsen.

Diziye ve oyunlara kaynak olan Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin eserleri dilimize kazandırılmaya devam ediyor.

The Witcher dizisi 20 Aralık 2019 itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Dizinin ikinci sezonu için ise çekimlerin Şubat 2020 gibi başlayacağı tahmin ediliyor.

The Witcher

Yapımın ilk sezonundan yayınlanan son fragmanı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Henry Cavill’ın, serinin kitaplarından The Last Wish (Son Dilek)’ten bir bölüm okuduğu videoya şuradan göz atmanız mümkün.

Peki siz dizinin ilk sezonunu nasıl buldunuz? Beklentilerinizi karşıladı mı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


Dönüşü Olmayan Yol

Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Adrien Brody

Adrien Brody, Stephen King’in “Jerusalem’s Lot” Uyarlaması Kadrosunda

Sherlock Holmes Robert Downey Jr.

Sherlock Holmes 4 Filmi Robert Downey Jr.’ı Bekliyor