in

Witcher, The Witcher’ı Okuyor: Henry Cavill’ın Sesinden “Son Dilek”

Netflix çıtayı yükseltti. The Witcher dizisinin başrolü Henry Cavill, dizinin uyarlandığı kitap serisinden bir bölüm okuyor. [Türkçe altyazılı.]

Witcher
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher dizisinden son fragman da gelmişken diziye dair daha fazlasını göremeyiz diyorduk. Netflix, bizi yine yanıltmayı başardı. Andrzej Sapkowski’nin eserlerinden uyarlanan The Witcher dizisinde Rivyalı Geralt karakterini canlandıran Henry Cavill, serinin ilk kitabından kısa bir bölüm okudu.

İddialı açıklamalar, tadımlık soundtrack’ler, karakter tanıtım videoları derken işler oldukça farklı bir boyut kazanmaya başladı. Uzun zamandır reklam kampanyalarının bu kadar ince işlendiği bir dizi projesi, ilk bakışta pek de akıllara gelmiyor. Kuşkusuz bu noktada Netflix’in, Game of Thrones sonrası doğan yüksek bütçeli fantastik dizi boşluğunu The Witcher ile doldurmak istemesi oldukça akla yatkın geliyor.

Kanal, dizinin başrolü Henry Cavill’ın, Türkçeye Son Dilek olarak çevrilen The Last Wish kitabından kısa bir bölüm okuyor. Ses efektleri ve diziden kısa görüntülerle desteklenen video; bizleri pek de alışık olmadığımız bir tanıtımın eşiğine getiriyor.

- Reklam -

Witcher, The Witcher’ı Okuyor | Türkçe Altyazılı

YouTube video

Pegasus Yayınları tarafından dilimize kazandırılmaya devam eden The Witcher serisinde, Henry Cavill’ın okuduğu bölüm, Son Dilek kitabının başlarında yer alıyor. Mantığın Sesi 1 bölümünden hemen sonra gelen öykü olan Witcher 1, biz okurların da Geralt ile ilk defa karşılaştığı kısma denk geliyor.

Cavill da videonun başında, bizleri Witcher ile ilk karşılaştığımız yere götüreceğini söylüyor. 5 dakikayı aşan okumada Henry Cavill sözlerini şu şekilde noktalıyor:
“İşte böyle. Witcher olmak zor. İnanın, biliyorum. Canavarlardan kurtardığın insanlardan bile minnet görmüyorsun. Bu okumada bana katıldığınız için sağ olun. Ama bildiğiniz gibi Geralt’ın serüveni yeni başlıyor.”
Oyun uyarlamalarıyla oldukça geniş bir kitleye ulaşan seri, şimdi gerçekten de Cavill’ın söylediği gibi yeni bir serüvene başlıyor.

the witcher son netflix fragmani

- Reklam -

Toplamda 7 sezon olması planlanan dizide, Cavill’a Prenses Cirilla rolünde Freya Allan, Vengerbergli Yennefer rolünde ise Anya Chalotra eşlik edecek.

The Witcher dizisi 20 Aralık 2019 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya siz bu okumayı nasıl buldunuz? Netflix’in projeye dair beklentileri bu denli yukarı çıkarması sizleri endişelendiriyor mu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

* Dönüşü Olmayan Yol

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

La Pedrera

La Pedrera: Masalsı Bir Evde Geçen Zorlu Hayatlar

akira anime film

Akira Uyarlaması Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi