Menu
in

The Witcher Dizisinin Gösterim Tarihi Belli Oldu

Netflix’te yayınlanacak The Witcher dizisinin gösterim tarihi kanal yetkilileri tarafından resmen açıklandı.

Netflix tarafından Andrzej Sapkowki’nin ünlü kitaplarından uyarlanan The Witcher dizisinin ekranlarımıza ne zaman konuk olacağı nihayet belli oldu. Deadline‘da yer alan habere göre kanal yetkililerinden Ted Sarandso, diziyi 2019 yılının son üç ayı içerisinde yayınlayacaklarını resmen açıkladı.

The Witcher dizisinin çekimleri şu sıralar Macaristan ve Polonya‘da devam ediyor. Ekip en son Polonya’daki Ogrodzieniec Kalesi’nin harabelerinde görüldü. Triss ve Yennefer’ın yan yana yürüdüğü sahneden pek bir şey anlaşılmıyor gerçi ama dilerseniz kendisine buradan göz atabilirsiniz.

Dizinin sadece kitapları konu alacağı ve oyunlarından önce geçeceği biliniyor. Ayrıca Geralt’ın yanı sıra Yennefer, Triss, Ciri ve Dandelion rolleri için de oyuncu atamaları yapıldı. İlk sezonunun toplamda 8 bölümden oluşması planlanan yapımın ikinci sezon hazırlıkları da şimdiden başlamış durumda.

- Reklam -

Dizinin 2019 yılının ekim ayında gösterime girmesi bekleniyor.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version