Menu
in ,

Zack Snyder, “Rebel Moon” Serisinin En Az 6 Filmden Oluşmasını İstiyor

Rebel Moon serisi, en az 6 film süren kendine has bir sinematik evren kurgulayabilir. Zack Snyder, Netflix bilimkurgusu için çok fazla plana sahip.

Rebel Moon serisi, en az 6 filmden oluşabilir. Zack Snyder’ın uzay operası türündeki bilimkurgu macerası 2. adımıyla geçen günlerde Netflix’teki yerini aldı. Ancak Snyder’ın gözü çok daha fazlasında.

Army of the Dead ile Netflix kariyerine başlayan Zack Snyder; ilhamını Akira Kurosawa filmlerinden alan bir Star Wars projesi olarak tasarladığı bilimkurgu dünyasını genişletmeye devam ediyor.

Erken aşamalarda bir Star Wars yapımı olarak kurgulanan film, daha sonra Snyder’ın kendi özgün dünyasında şekillenmiş ve ilk macerasıyla 2023 yılının sonunda izleyicilerin karşısına çıkmıştı. A Child of Fire adını taşıyan ilk filmi, geçen haftalarda yayınlanan The Scargiver takip etti. Snyder 3. film için çalışmalara çoktan başlarken daha fazlasının da yolda olduğuna dair ipuçları gelmeye devam ediyor.

- Reklam -

Rebel Moon Serisi 4 ya da 6 Filmlik Bir Maceraya Dönüşebilir

Rebel Moon’un ilk filmi eleştirmenlerden olumsuz yorumlar almış olsa da ilk haftasında 34 milyon izleyiciye ulaşmayı başarmıştı. İkinci film The Scargiver da Rotten Tomatoes’ta %15 eleştirmen skoruna sahip.

Ancak şimdiden aynı evrende geçen ve öncül bir hikâyeyi konu alan çizgi roman serisi, video oyun ve başka romanlar ile Rebel Moon’un farklı alanlardaki üretimi devam ediyor.

Radio Times’a konuşan Snyder, serinin olası devam maceraları hakkında açıklamalarda bulundu.

“Sanırım 4 film mantıklı olur. 4 ya da 6 film.”

Snyder ayrıca devam filminin, ilkinde olduğu iki en az iki bölümden oluşması gerektiğini düşünüyor.

“Geçen gün bunun hakkında konuşuyorduk ve ben de şöyle düşünüyordum: Rebel Moon’un devamı için sadece bir film çeksek seyirci hayal kırıklığına uğrar mıydı? ‘Ah, şimdi bir tane mi oldu? Harika.”

Şimdilik ne Netflix’ten ne de Snyder’dan resmi bir yorum var. Ancak Snyder, anlatmak istediği hikâyeyi tamamladığında ortaya büyük bir film serisi çıkmış olabilir.

Snyder daha önce verdiği bir demeçte, “Hikâyemiz kesinlikle hazır. Gerekli tüm o çalışmaları yaptık. Film için bir senaryo yazdık, nasıl ilerleyeceğimizi göreceğiz,” demişti. Ünlü yönetmen ayrıca serinin Army of the Dead ile aynı evreni paylaştığını da kaydetmişti.

Serinin oyuncu kadrosunda Djimon Hounsou, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher ve Anthony Hopkins gibi yıldızların yanı sıra Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Sky Yang ve Charlotte Maggi bulunuyor.

Rebel Moon, galaksinin unutulmuş bir köşesinde huzur içinde yaşayan bir koloninin tehdit edilmesinin ardından halkını savunacak savaşçılar bulmak üzere galaksilerarası bir yolculuğa atılan Kora’nın hikâyesini konu alıyor.

Siz 6 filmden oluşan bir Rebel Moon evreni fikrine nasıl yaklaşıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version