in ,

“Rebel Moon 3” Hazırlıkları Başladı: Zack Snyder’ın Bilimkurgu Destanı Büyümeye Hazırlanıyor

“Rebel Moon 3” filmi için hazırlıklar başladı. Zack Snyder, bilimkurgu serisinin devamı için senaryonun bir kısmını tamamladığını duyurdu.

Rebel Moon 3 Onaylandı: Zack Snyder Macerası Devam Ediyor
- Reklam -
- Reklam -

Rebel Moon 3 filmi için hazırlıklar başladı. İlk bölüm yayın için hazırlanırken Zack Snyder’ın Netflix’le gelecek planları yeni onayla birlikte hız kazandı.

Ünlü yönetmen Zack Snyder, kısa bir süre önce Rebel Moon 3 ile henüz ilk filmi yayınlanmamış olan bilimkurgu serisine devam etmek istediğini açıklamıştı ve bunu gelişmekte olan bilimkurgu serisinin ikinci bölümü olarak konumlandırıyordu.

Yaklaşmakta olan Netflix filmi yeni bir bilimkurgu evrenini izleyiciye tanıtmaya hazırlanırken, Snyder geçmişte ana bölümün ardından bir devam filmi üçlemesinin de yolda olabileceğini söylemişti. İlk Rebel Moon iki parça halinde yayınlanacak ve ilk bölüm olan A Child of Fire aralık ayında, ikinci bölüm olan The Scargiver ise Nisan 2024’te gösterime girecek.

- Reklam -

Zack Snyder şimdiden aktif olarak üçüncü filmin senaryosunu hazırlamaya dalmış durumda. Ayrıca ilk filmin ikinci bölümü post prodüksiyon aşamasında. Army of the Dead ile aynı evrende geçtiği açıklanan bilimkurgu macerası, ileride çok farklı yan yapımların da önünü açabilir gibi duruyor.

Rebel Moon 3 Onaylandı: Zack Snyder Macerası Devam Ediyor

Rebel Moon 3 ile Netflix ve Zack Snyder Ortaklığı Devam Edecek

Netflix, Snyder’a içerik katalogunda çok önemli bir yer veriyor. Rebel Moon ve Army of the Dead evrenlerini genişletmeye yönelik eşzamanlı çabaları da bunu kanıtlıyor. Snyder’ın 2017’de Justice League projesinden ayrılmasının ardından Netflix ile başlayan işbirliği, stratejik olarak geniş kapsamlı ve sürükleyici seriler başlatmayı amaçlıyordu. Army of Thieves’in ilerleyişi gibi bazı projeler ileriye dönük bir ivme sergiliyor. Ancak tüm bunlara rağmen bir anime öncülü olan Army of the Dead: Lost Vegas, prodüksiyonun büyük kısmı tamamlanmasına rağmen iptal edildi.

Snyder çıkışlı projelerin öngörülemeyen sonuçlarına rağmen Netflix ile devam eden işbirliği uzun ömürlü olmaya hazır görünüyor. Rebel Moon 3 hazırlıklarının başlaması da bu ortaklığın devam edeceğinin ve verimli olacağının işareti olabilir. Fakat bunun yanında yıllar geçmesine rağmen birçok hayran hâlâ “SnyderVerse” içinde daha fazla DC filmi talep ediyor.

- Reklam -

Rebel Moon Filmi - Netflix Zack Snyder

İlk etapta bir Star Wars projesi olarak hazırlanan Rebel Moon, daha sonrasında proje iptal edilince bağımsız bir yapıma dönüştü. Hikâye, özgürlük için savaşan genç bir kadının, gezegenler arası bir askeri gücü yenmek için birlik olmaya çalıştığı temel bir temayı işliyor. İlk filmde yer alan oyuncular arasında Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Charlotte Maggi, Ray Fisher, Jena Malone, E. Duffy, Staz Nair, Doona Bae, Sky Yang, Charlie Hunnam, Cleopatra Coleman ve Anthony Hopkins bulunuyor.

Henüz ilk film bile yayınlanmamış olmasına rağmen gelen bu onay hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yıldızına Kıyasla Devasa Görünen Bir Gezegen Keşfedildi

‘Var Olamayacağı’ Düşünülüyordu: Küçük Bir Yıldızın Yörüngesinde, Devasa Bir Gezegen Keşfedildi

Storyteller İncelemesi

Geleneksel Hikâyelerin Yeniden Üretimi: “Storyteller” Oyun İncelemesi