in

Upload 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Upload 2. sezon çıkış tarihi açıklandı. Amazon Prime Video’nun sevilen bilimkurgu komedi dizisi, beklenen yeni sezonuyla geri dönüyor.

Upload 2. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Upload 2. sezon çıkış tarihi belli oldu. Amazon Prime Video’nun sevilen bilimkurgu komedisi, macerasına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Upload, NBC’nin dünya çapında büyük ün kazanmış sitcomları The Office ve Parks and Recreation ile popüler Fox animasyon dizisi King of the Hill’in arkasındaki isim olan Greg Daniels tarafından yaratıldı. Dizi, insanların ölmeden önce beyinlerini dijital bir dünyaya yükleyebildikleri yakın gelecekte geçiyor ve kısaca genç yaşta ölen Nathan’ın, ölümden sonraki yeni hayatında yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Başrolünde Robbie Amell ve Andy Allo’nun yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Allegra Edwards, Zainab Johnson, Kevin Bigley ve Josh Banday gibi isimler yer alıyor. 10 bölümden oluşan ilk sezonu Mayıs 2020’de Amazon Prime üzerinden yayınlanan dizi, çok kısa bir süre içerisinde 2. sezon onayını almıştı. Nisan 2021’de çekimleri tamamlanan yapım için uzun süredir bir çıkış tarihi bekleniyordu. Collider tarafından 2020’nin en iyi 30 dizisinden biri seçilen maceranın devamının bu kadar süre boyunca gecikmesinin nedeni açıklanmamış olsa da, diğer tüm yapımları geciktiren Koronavirüs pandemisinden dolayı olduğu tahmin ediliyor.

- Reklam -

Upload 2. Sezon Mart 2022’de Amazon Prime’da Olacak

YouTube video

Deadline’ın haberine göre nihayet sevilen dizinin 2. sezonu için artık bir yayın tarihi mevcut. Upload 2. sezon, 11 Mart 2022 tarihinde Amazon Prime kütüphanesindeki yerini alacak. Dizinin ilk sezonunda yer alan 10 bölüm tek seferde platformdaki yerini almıştı. IMDb’deki bilgilere göre, 2. sezon da aynı formatla, yani tüm bölümler aynı anda gelmiş olacak. Yeni sezon şimdilik 7 bölüm gözükse de, ilk sezondaki gibi 10 bölümden oluşması bekleniyor.

Dizinin yeni sezonu, Nathan’ın Melek olarak bilinen müşteri temsilcisi Nora ve onu kontrol eden kız arkadaşı Ingrid arasında kurulan aşk üçgeni sorunlarını anlatmaya devam edecek. Ingrid’in de ilk sezon sonunda dijital dünyaya gelmişti. Kendisi muhtemelen Nathan’la birlikte dijital bebekler yaratmalarına izin veren bir teknoloji olan “prototykes”in gelişiminden yararlanmak isteyecek.

- Reklam -

Upload’ın ilk sezonunu sizler nasıl bulmuştunuz? 2. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gözlerimiz Kamaşırdı Dehşetten - Kadir Daniş

Kadir Daniş’ten Polisiye, Fantazi ve Bilimkurguyu Buluşturan Bir Roman: “Gözlerimiz Kamaşırdı Dehşetten”

South Park çıkış tarihi

South Park 25. Sezon Başlangıç Tarihi Duyuruldu: Ünlü Animasyon Serisi Geri Dönüyor