in

Sercan Leylek “Duvar ve Adam” ile Sizleri Sıra Dışı Bir 1001 Gece Masalına Davet Ediyor

Sercan Leylek’in Norveç Kültür Fonu tarafından ödüllendirilmiş romanı Duvar ve Adam, Bilgi Yayınevi etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Duvar ve Adam Sercan Leylek
- Reklam -
- Reklam -

Saat gece yarısına yaklaşıyor. Evinize doğru yürüyorsunuz. Her zaman geçtiğiniz o ıssız sokaktaki eski duvarın önündesiniz. Fakat, tüyleri ürperten bir ses duvarın içinden size sesleniyor ve 1942 yılından beri bu duvarın içine hapsolmuş Yahudi bir genç kız olduğunu söylüyor. Bu mucize gerçek olabilir mi? Veya aklınız size bir oyun mu oynuyor? İşte Sercan Leylek‘in kaleme aldığı yeni kitabı Duvar ve Adam, bizlere bu sorularının yanıtını sıra dışı bir 1001 gece masalı şekliyle sunuyor.

Kitabın arka kapak tanıtım yazısı şu şekilde:

Duvar ve AdamSercan Leylek’in Norveç Kültür Fonu tarafından ödüllendirilmiş romanı Duvar ve Adam, sıra dışı bir 1001 gece masalı sunuyor. Bizlere Nazi Almanyası kuşatmasındaki Oslo’yu tanıtan hikâye, Türk edebiyatına yeni bir tat katmayı amaçlıyor.

2017 yılında ilk kez Norveççe olarak yayımlanan eser, aynı zamanda tanıtım filmiyle Oslo Kitap Festivali’nde ikincilik ödülü kazandı.
Kapak resmi Sinan Koçak tarafından hazırlanan ve Bilgi Yayınevi etiketiyle çıkan 196 sayfalık kitap raflardaki yerini almış durumda.

- Reklam -

Kitap için hazırlanmış şöyle bir tanıtım videosu da bulunuyor:

YouTube video

Sercan Leylek Kimdir?

İzmir doğumlu Sercan Leylek, tiyatrocu bir ailenin ortanca çocuğu olarak büyüdü. Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu ve lisans eğitimi süresince bir yıllığına İtalya’nın Salerno şehrinde eğitimine devam etti. 2009 yılından bu yana Norveç’te yaşamakta olan yazar, çeşitli medya ve danışmanlık şirketlerinde yazılım mühendisi olarak çalışıyor.

- Reklam -

İlk kitabı Cydonia 2012’de yayımlandı ve bu eserini 2015’te yayımlanan Piri Reis ve Nostradamus isimli bir başka bilimkurgu romanı takip etti. 2017’de Norveç’te yayımlanan Duvar ve Adam (Mannen og muren) adındaki fantastik romanıyla birlikte hem uluslararası yayıncılığa hem de yeni bir türe adım atmış oldu.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame Filminden Kesilen Iron Man Sahnesi ve Gamora Sürprizi

harry potter ve zumruduanka yoldasligi cizim

Jim Kay, Zümrüdüanka Yoldaşlığı’nın Resimli Baskısı İçin Çalışmalara Başladı