in

Avengers: Endgame Filminden Kesilen Iron Man Sahnesi ve Gamora Sürprizi

Avengers: Endgame filminden çıkarılan duygusal Iron Man sahnesi yayınlandı. Kesilen sahnede karşımıza çıkan Gamora ise tam anlamıyla bir sürprizdi!

Avengers: Endgame
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Endgame filminin yankıları hâlâ bitmiyor. Son olarak Avatar’ı da gişede geçerek hasılat tahtına oturan yapım, şimdi de silinmiş sahnelerinde ortaya çıkan Iron Man sahnesi ve Gamora sürpriziyle konuşulmaya devam ediyor.

Haberin bundan sonraki kısmı Endgame’i izlememiş olanlar için sürpriz kaçıran (spoiler) unsurlar içeriyor.

Söz konusu bölüm Blu-ray ve DVD versiyonlarında yayınlanacak olan kesilmiş sahnelerden. Bu sahnede Iron Man’in geçmişten gelen Thanos’u yenmesiyle birlikte savaş yerinde ölüşü ve Avengers ekibinin kendisine saygı duruşunu gösteriyor. Oldukça duygusal olan bu sahnede bir Gamora sürprizi dikkatimizi çekiyor.

- Reklam -

Herkes Iron Man’e odaklanmış ve önünde saygısıyla diz çökerken, Gamora da onlara bakarak uzaklaşıyor. Söz konusu Gamora’nın geçmişten gelen Gamora olma ihtimali var mı bilemiyoruz, çünkü Tony Stark’ın parmağını şıklatmasıyla birlikte geçmişten gelen tüm ekip geldiği yere geri döndü ya da yok oldu. Ama Gamora’nın yok olduğu gösterilmedi. Bu da o olabilir anlamına geliyor.

Filmin yönetmenlerinden Joe Russo da kendisine Gamora ile ilgili yöneltilen bir soruda, kendilerinin bu konuda Endgame özeline yapmaları gereken her şeyi yerine getirdiğini ve bu sorunun cevabının da muhtemelen Guardians of the Galaxy 3 filminde olacağını belirtmişti. Ayrıca yine Russo Kardeşler Endgame için çekilen reklam filmi sırasında, Gamora’nın henüz ölü olup olmadığına karar vermediklerine dair espri yapmıştı.

- Reklam -

Söz konusu sahne şu şekilde:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=101&v=tGjtFYuwOqE

Avengers: Endgame 30 Temmuz 2019 itibarıyla dijital platformlarda yerini almaya başlayacak. 4K Blu-Ray versiyonu ise 13 Ağustos’ta piyasaya sürülecek.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Silinen Iron Man sahnesini filmde görmek güzel olmaz mıydı? Peki sizce bu Gamora geçmişten gelen bir versiyon mu, yoksa şimdiki Gamora mı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forumda bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Avengers: Endgame, Avatar’ı Geçmeyi Nasıl Başardı?

* Taht El Değiştirdi – Avengers: Endgame, Avatar’ın Gişe Rekorunu Kırdı!

* Marvel, 4. Faz Film ve Dizilerini Duyurdu

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İyi ki kesmişler o sahneyi. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

varlik dergisi turkuvaz

Türkiye’nin En Köklü Edebiyat Dergisi Varlık Artık D&R’larda Yok

Duvar ve Adam Sercan Leylek

Sercan Leylek “Duvar ve Adam” ile Sizleri Sıra Dışı Bir 1001 Gece Masalına Davet Ediyor