in

Ahmet Ümit’in Yeni Romanı “Kırlangıç Çığlığı” Raflarda

Ahmet Ümit’in merakla beklenen yeni romanı “Kırlangıç Çığlığı” raflardaki yerini aldı.

kirlangic cigligi ust
- Reklam -
- Reklam -

Türkiye’nin önde gelen polisiye roman yazarlarından olan Ahmet Ümit, “Beyoğlu Rapsodisi”, “Sis ve Gece”, “Bab-ı Esrar”, “Patasana” gibi yapıtlarıyla gönlümüzde yer etti. Yeni ve beklenen romanı Kırlangıç Çığlığı da raflardaki yerini almaya başladı!

Romanın içeriği hakkında yazarımız “Bu defa Başkomser Nevzat, insan ruhunun karanlık bahçesinde gizemli bir gezintiye çıkıyor.” diyerek okurlarının merakını kamçılamaktan geri durmamış.

Kitabın tanıtım bülteni ise şu şekilde:
kirlangic cigligiAcıyı gördüm. Gözlerinin ortasında bir çiçek gibi büyüyen irisin önce ağır ağır büzülmesini, ardından çığlık gibi ansızın patlamasını gördüm. Titreyen dudaklar, bal mumuna dönüşen yüzleri, çöken yanakları, irileşen elmacık kemiklerini, birer mağara gibi derinleşen göz çukurlarını, kurumuş ağızların içinde pelteleşen dilleri gördüm.

- Reklam -

Anladım ki benliğimizin farkına vardığımız an, acının pençesinde kıvrandığımız andır.

Çığlık değil, ürperiş değil, evet, nereden geldiğini bilmediğim o vahşi iniltiyi kalbimin derinliklerinde duydum. Soluksuz kaldım, boğazım kupkuru, alnım ateşler içinde, tuhaf bir hülyaya kapılmışım gibi sürüklendim o dipsiz boşlukta. Hayatın en karanlık sırrıyla yüzleştim

Karanlığın her aşamasından geçtim, akan kanın sesini duydum, ölümün serinliğini damarlarımda hissettim.

- Reklam -

Geçmişin kamburunu çoktan söküp attım sırtımdan.

İnsanın insanı öldürdüğü o ilk ânı gördüm, katilin zafer haykırışını, kurbanın korku çığlığını işittim.

Her an uyanmaya hazır o muhteşem dürtüyü bastırmak, insanlığın en masum haline, en saf doğasına dönmemek için yıllarca ihanet ettim kendime. Kendimle birlikte bütün dünyayı da kandırdım. Neredeyse başaracaktım ama bırakmadılar, benim adıma onlar öldürmeye başladılar.

İşte bu yüzden geri döndüm…
Ümit’in diğer kitaplarında olduğu gibi Everest Yayınları etiketiyle çıkan Kırlangıç Çığlığı’nın ilk baskısı 300.000 adet olarak belirlenmiş. M. Said Aydın’ın editörlüğündeki kitabın kapak tasarımı Lom Creative tarafından yapılmış. Kırlangıç Çığlığı ‘na çevrimiçi kitap satış sitelerinden ve kitapçılardan ulaşabilirsiniz.

Mustafa Küçükvar

98 yılından beri dünyalı olan ben, şu anda bir sosyolog adayıyım. Hayatın getirdiği afakanlardan kitaplardaki ejderhalara binip kaçmayı daha uygun gördüm. Daha genç olmama rağmen kendimi bazen Gandalf kadar yaşlı hissettiğim oluyor.
Sıkı bir film ve dizi takipçisi olarak herhalde Into the Wild'daki Chris gibi yaşayacak olsam yanımda erzaktan çok dizi bölümü olurdu.
Fantastik bir evrende hancı olma hayalimi gerçekleştirmek peşindeyim. Bir gün yolunuz kara ormana düşerse orda sıcak ve küçük bir han görürseniz mutlaka uğrayın. Belki oturup bir iki kelam ederiz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dedektif dergi ust

Dedektif Dergi Yedinci Kez Bizlerle

asi kizlara uykudan once hikayeler ust

“Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler” Kaldığı Yerden Devam Ediyor!