Menu
in

Cem Yılmaz’ın “Ayzek ile Bir Gece” Filminden İlk Görsel Paylaşıldı

Ayzek ile Bir Gece filminden ilk görsel paylaşıldı. Cem Yılmaz, yeni Netflix filmi ile bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ayzek ile Bir Gece filmi için ilk bakış görseli paylaşıldı. Cem Yılmaz ve Netflix ortaklığında geliştirilen yapımın vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

Cem Yılmaz son olarak Netflix’te görücüye çıkan ve Gora ile Arif v 216 filmlerinde yer bulmuş ikonik karakteri konu alan Erşan Kuneri dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Şimdi ise, daha önce Karakomik Filmler – 2 Arada adlı orta metraj filmde hikâyesi işlenen Ayzek karakteri, kendi filmine kavuşuyor.

İsmi Ayzek ile Bir Gece olarak açıklanan yapım komedi ve drama türlerini bir araya getiriyor. Yapım, Cem Yılmaz ve Netflix’in dizi, film ve stand up gibi farklı formatlardan oluşan 6 projelik anlaşmasının bir parçası olarak hazırlanıyor.

- Reklam -

Filmin yapımcılığını Cmylmz Fikirsanat üstleniyor. Senaryo ve yönetmenlik ise Cem Yılmaz imzasını taşıyor. Yapımdan yayınlanan ilk görselde, Ayzek karakteri bir otel önünde, elinde telefonla görülüyor.

Ayzek ile Bir Gece Filmi Yalnızca Netflix’te Yayınlanacak

Cem Yılmaz’ın senaryo ve yönetmenlik dışında, başrol olarak da Ayzek karakterini canlandıracağı yapım, Ayzek’in hikâyesine yeni bir bakış açısı getiriyor.

Filmin konusu kısaca şu sözlerle tanıtılıyor:

“Yıllardır vapurlarda garsonluk yapan Ayzek, pandemi nedeniyle işsiz kalır ve bir süre sonra bir otelin gece vardiyasında iş bulur. Ancak ilk gecesinde Ayzek’in başına neler geleceğini kim bilebilir…”

Yapımın oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz ile birlikte Ahsen Eroğlu (Kuzgun), Celal Kadri Kınoğlu (Tatlı Hayat), Nilperi Şahinkaya (Yahşi Batı), Özge Özberk (Babam ve Oğlum) ve Bülent Şakrak (Eyvah Eyvah) yer alıyor.

Ayzek’in daha önce yer aldığı 2 Arada filmi, İstanbul’da bir arabalı vapur personeli olarak çalışan Metin Arıcı (Ayzek) adlı karakterin, kendisini tuhaf bir maceranın ortasında bulmasını anlatmıştı.

Cem Yılmaz, daha önce yaptığı açıklamada Joker’ın devam filmiyle geri dönmesine atıfta bulunarak şöyle konuşmuştu:

“Ayzek in çalıştığı feribot hattı biz filmi çektikten 3 ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu? Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz. Do not Disturb. Joker dönerse Ayzek de döner bu kadar basit.”

Öte yandan, Erşan Kuneri dizisi 2. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Siz Ayzek ile Bir Gece filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version