Menu
in

Enola Holmes Filmi İlk Görseller: Henry Cavill’lı Sherlock Gözüktü

Enola Holmes filminden ilk görüntüler geldi! Millie Bobby Brown’ın başrolünde olduğu yapımda Henry Cavill da Sherlock’u canlandırıyor.

Millie Bobby Brown’ın başrolünde yer alacağı yeni Netflix yapımı Enola Holmes filminden ilk fotoğraflar gelmeye başladı. Henry Cavill, görsellerde ilk kez Sherlock Holmes kimliğinde görüldü.

The Man from U.N.C.L.E. ve Mission Impossible gibi filmlerle kariyerinde farklı yapımlara yelken açan Henry Cavill, bu sefer Sherlock Holmes rolüne bürünüyor. Şüphesiz ki sevilen oyuncunun en bilindik rolü DCEU adına canlandırdığı Superman karakteri. Man of Steel filmindeki Superman canlandırmasının başarısı herkesi kendine hayran bıraksa da, Justice League sırasındaki oyunculuğuyla çok sayıda eleştiri almıştı. DCEU’daki rolüne ara veren Cavill, Superman’i bırakmadığını ve rolü tekrar canlandırmak istediğini söyledi; ancak kendisi bir süre daha Enola Holmes ile meşgul olacak gibi gözüküyor.

- Reklam -

Cavill, Enola Holmes kadrosuna geçen sene ortalarında katılmıştı. Holmes hayranlarını şaşırtan sürpriz bir gelişmeyle beraber yeni filmin Sherlock Holmes’ü değil kız kardeşi Enola Holmes’ü anlatacağı açıklanmıştı. Brown tarafından canlandırılacak olan Enola karakteri ve filmin hikâyesi, Nancy Springer’ın kaleminden çıkan aynı isimli gençlik romanından uyarlanıyor. EW ve Total Film ile paylaşılan yeni görsellerde Enola ve Sherlock’un yanı sıra üçüncü bir Holmes daha var: Sam Claflin tarafından canlandırılan Mycroft Holmes.

Enola Holmes Filminde Anne Rolünü Helena Bonham Carter Canlandırıyor

14 yaşındaki Enola’nın hikâyesi bir gün uyandığında annesinin kaybolduğunu fark etmesiyle başlayacak. Anne rolünü Helena Bonham Carter üstlense de ünlü oyuncu görsellerde henüz yer almadı. Asi bir karaktere sahip olan Enola abileri tarafından yatılı okula gönderilmek istense de, kayıp annesini bulmak için uğraş vermeye devam edecek.

Enola, Stranger Things dizisinin; Cavill ise The Witcher dizisinin yıldızları olduklarından dolayı, bu yapımın Netflix adına bir çeşit yıldızlar geçidi olduğu söylenebilir.

Hem Stranger Things, hem de The Witcher gelecek sene yeni sezonlarıyla Netflix ekranlarındaki yerini alacaklar. Film, bu konuda oyuncular için bir engel teşkil etmiyor. Ancak her iki dizinin de yeni sezonları Koronavirüs pandemisi sebebiyle planlanandan oldukça geç tarihlere ertelendiler. Enola Holmes filmi için planlanan net bir yayın tarihi olmamasına karşın yapımın bu sonbahara doğru Netflix’e eklenmesi bekleniyor.

Sizce Henry Cavill, Sherlock Holmes rolüne yakışmış mı? Peki Millie Bobby Brown’lı Enola’ya ne diyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Stranger Things Yapımcısından Unsolved Mysteries Belgeseli: İlk Fragman Yayında

Kaynak: Screen Rant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version