in

Henry Cavill Bu Defa da Sherlock Holmes Rolüyle Karşımıza Çıkacak!

Sherlock’un kız kardeşi Enola Holmes’e odaklanacak yeni sinema filminin kadrosu giderek devleşiyor. Henry Cavill şimdi de Sherlock Holmes olarak karşımızda!

Henry Cavill
- Reklam -
- Reklam -

Henry Cavill hayranları burada mı? Bizler Sherlock Holmes 3 filmi için gün sayarken yeni bir Holmes yapımıyla karşı karşıyayız. Üstelik bu yapım tam olarak bizim Sherlock hakkında değil. Onun kız kardeşi Enola hakkında!

Nancy Springer adlı yazarın Enola Holmes Mysteries başlıklı polisiye roman serisinden sinemaya uyarlanacak yapımda, Enola Holmes rolü için Stranger Things’in Eleven’ı Millie Bobby Brown karşımıza çıkacak.

Elbette Enola’nın olduğu bir eserde, Sherlock da yerini alacak. Uyarlamada bu rol için düşünülen aktör nihayet netleşti: Superman ve Netflix’in The Witcher uyarlamalarıyla sık sık gündemimize giren Henry Cavill, yeni Holmes filminde Sherlock olarak bizlerle buluşacak!

- Reklam -

Ünlü oyuncu bu heyecan verici haberi kişisel Instagram sayfası üzerinden hayranlarla paylaştı:

https://www.instagram.com/p/BzO27TzhSGR/

Sherlock Holmes rolünü oynayacak olmaktan duyduğu heyecanı ve Millie Bobby Brown’la çalışmanın bir şans olduğunu dile getiren Henry Cavill sözlerini, Millie yakında Londra’da görüşürüz kardeşim, diyerek tamamladı.

- Reklam -

Üstelik yıldızlar geçidi bununla da bitmiyor. Holmes kardeşlerin anneleri olarak göreceğimiz isim ise Helena Bonham Carter!

Yaz mevsiminin son günlerinde çekimlerine başlanması beklenen yapımın yönetmeni Harry Bradbeer. Senaryo koltuğunda ise Harry Potter ve Lanetli Çocuk tiyatro oyunundan hatırladığımız Jack Thorne var.

2006 – 2010 yılları arasında yayımlanan Nancy Springer’ın Enola Holmes Mysteries roman serisi toplamda 6 kitaptan oluşuyor. Serinin bazı kitapları Artemis Yayıncılık ile dilimize kazandırılmıştı. Belki bu güzel uyarlama haberi, ülkemiz okurları için Springer ile daha kapsamlı bir tanışma fırsatına dönüşebilir.

Siz ne dersiniz?
Kaynak: Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Enola Holmes mu ? Harbiden yuh artık. Bu, Conan Doyle’un mirasına hakaret bana göre. İki kardeşlerdi Holmes kardeşler. Zaten piyasada yeterince çakma Holmes kitapları mevcut. Okuyunca insana gına geliyor. Şimdi bir de çakma kardeş çıktı karşımıza. Gerçi, Sherlock dizisinde de bu konu işlenmişti. Daha, Euros ve Sherrinford var :smiley:

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Oyuncu kadrosu çok iyi olmuş, umarım konu - kurgu - oyunculuklar da çok iyi olur :sunglasses:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sandman

Netflix, Neil Gaiman’ın Meşhur Çizgi Roman Serisi “Sandman”i Diziye Uyarlıyor

Haftanın Kitabı #110 – Garson

Haftanın Kitabı #110 – Garson