in

Söylenti: Sherlock Holmes 3, Amerika’da Geçecek

Robert Downey Jr. ve Jude Law‘ın başrollerini paylaşacağı Sherlock Holmes 3’ün San Francisco’da geçeceği söyleniyor.

sherlock holmes 3 ust
- Reklam -
- Reklam -

İlki 2009’da yayınlanan ve ünlü dedektifimize yepyeni bir yorum getiren Sherlock Holmes serisinin uzun zamandır beklenen üçüncü filmiyle ilgili ilginç bir söylenti atıldı bugün ortaya. HN Entertainment‘ta yer alan bir habere göre başrollerini Robert Downey Jr. ve Jude Law‘ın oynayacağı yeni film bu kez İngiltere’de değil Amerika’da, eski zamanlardaki San Francisco‘da geçecek.

Söylentiler filmde Sör Arthur Conan Doyle’un Amerikalı arkadaşlarına da yer verilebileceğinden bahsediyor. Ki bu da akıllara hemen yazarın ünlü sihirbaz dostu Harry Houdini ile gerçek bir polis müfettişi olan ve Doyle tarafından “Amerikalı Holmes” olarak addedilen William J. Burns geliyor. Haberde bu bilginin stüdyonun içindeki bir bilgi kaynağından edinildiği söyleniyor. Ancak ne yazık ki şimdilik bunun haricinde elimizde başka bir malumat yok.

Normalde tam bir İngiliz olan Sherlock Holmes’ü ve sadık yardımcısı Dr. Watson’ı alıştığımız toprakların dışına, yeni dünyaya taşımak ilk başta oldukça riskli bir karar gibi görünüyor. Öte yandan, Downey ve Law ikilisinin oynadığı filmlerin de alışagelmiş birer Holmes macerası olmadığını da kabul etmek gerek.

- Reklam -

Hatırlayacağınız gibi geçen sene bu zamanlarda üçüncü filmin 25 Aralık 2020‘de gösterime gireceği açıklanmıştı. Ancak Robert Downey Jr. şu sıralar Avengers: End Game ile meşgul olduğundan Sherlock Holmes 3’ün gösterim tarihi bir yıl ileriye, 22 Aralık 2021‘e atılmış durumda.

- Reklam -

Merakla bekliyoruz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Amerika çok ilginç bir seçim. Acaba, Karındeşen Jack ile bir macera olabilir mi ? Ben Sherlock Holmes’in, Amerika’da geçen bir macerasını hatırlamıyorum çünkü.

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Olamaz. Karındeşen Jack de İngiliz çünkü :slight_smile: Londra’daki Whitechapel semtinde işlemişti cinayetleri. Bununla ilgili güzel bir Holmes oyunu da vardı hatta. Cinayetleri falan oldukça detaylı işlemişti. Tabii bayağı eskidi artık.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Aaa evet, H.H Holmes’du gerçek adı doğru söylüyorsunuz. :smiley:
    O zaman Amerika ne alaka ?

  4. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Harika, muhteşem, çok sevindirici :open_mouth:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Matt Smith Star Wars

Matt Smith Star Wars: Episode IX’da Yer Almayacağını Belirtti

suicide squad james gunn

Suicide Squad 2 İptal, İlk Film Yeniden Çekiliyor!