in

Sherlock Holmes Serisinin Üçüncü Filmi İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Usta dedektif Sherlock Holmes ve sadık dostu Dr. John Watson’ı sinemalarda görmeyi özledik değil mi? 2009’da başlayan serinin üçüncü halkası için çıkış tarihi paylaşıldı!

Sherlock Holmes Serisi Üçüncü Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Sherlock Holmes‘u sinemalarda görmemizin üzerinden çok uzun zaman geçti değil mi? Usta dedektifin, dostu Dr. John Watson ile maceralarına hasret kaldık. İlk olarak 2009’da başlayan seri, 2011’de izlediğimiz Sherlock Holmes: A Game of Shadows‘tan (Sherlock Holmes: Gölge Oyunları) sonra uzun süren bir sessizliğe gömülmüştü.

Hem Sherlock’u canlandıran Robert Downey Jr.‘ın hem de Watson’a hayat veren Jude Law‘ın yoğun takvimi, bu gecikmenin sebeplerinden biriydi elbette. Ancak görünen o ki, Downey‘in Marvel evreninde Iron Man rolünü terk etmeye hazırlanmasıyla birlikte, yeni projeler için de yeşil ışık yakılmış oldu.

The Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre, “Sherlock Holmes 3“ü 25 Aralık 2020‘de sinemalarda izleyeceğiz. Oyuncularsa seriye tekrar dönecekler, ancak daha herhangi bir yönetmen duyurulmadı. İlk iki filmin yönetmen koltuğunda başarılı isim Guy Ritchie (Snatch, The Man from U.N.C.L.E.) oturuyordu. Umarız kendisini yeni yapımda da görebiliriz.

- Reklam -
- Reklam -

İkonik dedektif ve yardımcısıyla birlikte yeni gizemleri araştırmaya hazır mısınız? Seri ve yeni film hakkında düşünceleriniz neler? Bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Gwynbleidd Gwynbleidd dedi ki:

    Daha yönetmen ve senaryo bile belli değilken nasıl kesin bir çıkış tarihi belirliyebiliyorlar acaba?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

peter jackson lord of the rings1

Yüzüklerin Efendisi Dizisini Peter Jackson Yönetebilir

uzayda piknik ust

Uzayda Piknik: Strugatski Kardeşler’den Hiç Eskimeyecek Bir Klasik