Menu
in

Harrison Ford İlerleyen Yaşına Rağmen 2026’daki Secret Wars’a Kadar Red Hulk’ı Canlandırabilir

Harrison Ford, Red Hulk karakterini canlandırabilir. 80 yaşındaki aktör, General Ross’la birlikte karakterin Hulk versiyonuna da hayat verecek.

Harrison Ford, General Ross ile birlikte karakterin dönüşümünü içeren Red Hulk’a da hayat verecek. Marvel Sinematik Evreni’ne katılan 80 yaşındaki oyuncu, ilerleyen yaşına rağmen Avengers: Secret Wars filmine kadar önemli bir konumda yer alacak.

Marvel Studios, yeni aşamada yer alacak filmleriyle ilgili oldukça sıkı çalışıyor. Son olarak geçen ay yeni ve önemli bir duyuru yapılmış, ünlü aktör Harrison Ford’un, Mart 2022’de kaybettiğimiz William Hurt yerine General Thaddeus “Thunderbolt” Ross karakterine hayat vereceği duyurulmuştu.

Oyuncunun ilk MCU görünümünü Captain America: New World Order’da yapacağı belirtilse de, asıl olarak 6 Temmuz 2024’te vizyona gireceği açıklanan Thunderbolts filminde önemli bir rolde olacağı tahmin ediliyor.

- Reklam -

Disney’in en önemli markalarından biri olan Star Wars’ta Han Solo ve Indiana Jones filminde de, seriye adını veren karakteri ile tanınan oyuncu 80 yaşında olmasına rağmen Marvel dünyasında önemli bir konumda olacak gibi görünüyor.

Hayranların bildiği üzere William Hurt tarafından canlandırılan Thunderbolt Ross en son Marvel Sinematik Evreni’nin 4. aşamasının ilk filmi olan Black Widow’da görüldü. Hurt ise Thunderbolts ekibini kuramadan öldü. Ross’un MCU’nun Red Hulk’ı olduğu söylemleri daha o günlerden bile söylenen bir şeydi.

Harrison Ford İlerleyen Yaşına Rağmen Red Hulk Karakterine de Hayat Verecek

Şimdi Hollywood’da sızıntı haberler sağlamasıyla tanınan Grace Randolph, YouTube üzerinden yaptığı yayınlarda Ford’un sadece Thunderbolt Ross karakterine hayat vermeyeceğini, aynı zamanda ilerleyen yaşına rağmen karakterin çizgi romanlardaki dönüşümü olan Red Hulk’a da hayat vereceğini ifade etti. Söz konusu dönüşümün hangi filmde gerçekleşeceğini açıklamayan Randolph, yine de 1 Mayıs 2026’da çıkacak Avengers: Secret Wars filmine kadar Red Hulk olarak gözükeceğini söyledi.

Şu an için Captain America 4 ve Thunderbolts filmlerinde yer alacağına kesin gözüyle bakılan Ford’un karakterinin, bu iki filmden birinde (yüksek ihtimalle Thunderbolts) Red Hulk’a dönüşeceği tahmin ediliyor.

Harrison Ford’un Red Hulk karakterini canlandıracak olması sizce doğru bir karar mı? Oyuncunun ilerleyen yaşı dolayısıyla bu tür bir rolde ne kadar uzun süre kalabileceğini düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: FandomWire

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version