Menu
in

Joker Filmini Çevrimiçi İzlemek İsteyenlere: Tarih Belli Oldu

Joker 1 milyar doları aşan gişe hasılatıyla beyaz perde yolculuğunu noktalıyor. Filmin dijital ortamlara ne zaman geleceği ise sonunda açıklandı.

Çizgi roman uyarlaması filmlerde son zamanlarda Marvel karşısında bir adım geride kalan DC, çıkışını 1 milyar doları aşan hasılatıyla Joker filminde yaptı. Hem festivallerden hem de izleyicilerden olumlu notlar alan Joker, ne zaman çevrimiçi platformlara gelecek merak konusuydu.

Sonunda bu konuda ilk somut adım atıldı. Özellikle sinemaya giden izleyici sayısının eskiye göre iyice azalmasıyla filmler vizyona girdikten birkaç ay sonra, çeşitli dijital platformlardan da izlenebilir hale gelmeye başladı. 1 milyar doları aşan gişe başarısı, +18 olmasına rağmen Joker’ı farklı bir noktada konumlandırmıştı.

Venedik Film Festivali’nin büyük ödülü Altın Aslan’a layık görülerek dikkat çeken bir açılış yapan Joker’i tekrar izlemek isteyen hayranlar, bunun için geri sayıma geçmişti.

- Reklam -

Joaquin Phoenix’in başrolünde olduğu, Todd Pohillips’in yönettiği ve DC Sinematik Evreni’nden bağımsız bir şekilde beyaz perdeye aktarılan yapımı; dijital olarak ne zaman izleyebileceğimiz sonunda açıklandı.

Joker Filmini Çevrimiçi İzleme Tarihi Açıklandı

Joker, büyük gişe başarısından sonra şimdi de çevrimiçi platformlarda seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımın ilk durağı ise geçen günlerde belli oldu. Joker, yeni yılın ilk günlerinde iTunes üzerinden izlenebilir olacak.

Şu an için ön siparişe açık olan filmi izlemek için ödemeniz gereken tutar ise 18,99 TL. Joker’ı 6 Ocak 2020’de online olarak izleyebileceksiniz.

Filmin iTunes sayfasına buradan ulaşmanız mümkün.

Joker filminin Netflix ya da benzeri bir platforma ne zaman geleceği ise şimdilik belirsiz. DC Comics’in kendi dijital yayın platformu DC Universe ise şimdilik Joker için dikkat çeken bir alternatif olacak gibi duruyor.

iTunes, dijital medya koleksiyonunuzu düzenleyip yeni öğeler ekleyebileceğiniz çevrimiçi bir kütüphane. Bünyesinde müzik, film, App Store ürünleri, Podcast’ler ve kitaplar yer alıyor.

Joker’ın de geleceği kütüphanede, aksiyondan bağımsız yapımlara bilimkurgu filmlerinden belgesellere; film satın alabileceğiniz pek çok kategori bulunuyor.

Peki ya siz sinema filmlerinin daha sonraları bu tip dijital platformlara gelmesini nasıl karşılıyorsunuz? İlk durağın iTunes olması sizleri şaşırttı mı?

Konuya dair görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* The Elephant Man Yeniden Sinemaya Uyarlanıyor

* Joker ve The King of Comedy: İki Film Tek Konu

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Yorum Yap

Exit mobile version