in

Red Notice 2 ve 3 Yolda: Netflix Devam Filmleri için Çalışmalara Başladı

Red Notice 2 ve 3 için hazırlıklar başladı. Netflix, ses getiren aksiyon filminin devam hikâyeleri için ilk adımları attı.

Red Notice 2 ve 3 yolda
- Reklam -
- Reklam -

Red Notice 2 ve 3 yolda. Netflix, Ryan Reynolds, Dwayne Johnson ve Gal Gadot’un geri dönmesi beklenen film için resmi olarak yeşil ışık yaktı.

Netflix tarihinin en çok izlenen filmi unvanını, yayınlandıktan kısa bir süre sonra elde etmeyi başaran Red Notice, büyük bir sanat hırsızı olan Sarah Black’i (Gadot) yakalamak için, başka bir sanat hırsızı Nolan Booth (Reynolds) ile ekip olmak zorunda kalan FBI profil uzmanı John Hartley’in (Johnson) maceralarını konu alıyor. Listedeki ünlü üçlüye ayrıca Chris Diamantopoulos, Ritu Arya, Ivan Mbakop, Vincenzo Amato ve Rafael Petardi gibi isimler eşlik ediyor.

Filmin yaratıcı ismi, aynı zamanda yazar, yönetmen ve yapımcı konumunda bulunan Rawson Marshall Thurber. Kendisi daha önce gişede çok büyük bir atılım yapamasa da iyi karşılanan Central Intelligence ile daha iyi bir gişe başarısı elde eden Skyscraper’ı yönetmişti. Ayrıca bu filmlerin başrollerinde de Dwayne Johnson yer almış, aynı zamanda yapımcılığını da üstlenmişti.

- Reklam -

Red Notice‘in geliştirilmesi ilk olarak Universal Pictures ve Legendary Entertainment üzerinden başladı. Ancak Netflix daha sonra filmin haklarını satın aldı ve bütçesine 200-250 milyon dolar arası bir rakam ayırarak bugüne kadarki en pahalı projeleri haline getirdi. Film, harcamalarının hakkını vererek iyi bir izlenme sayısına ulaşsa da sinema eleştirmenleri açısından genellikle olumsuz yorumlar aldı. Ancak belli ki, bu yorumlar devamının gelmesi için bir engel değil.

Red Notice 2 ve 3 Aynı Anda Çekilebilir

Red Notice 2 ve 3 Yolda

Deadline, Red Notice 2 ve 3 onaylarının dijital yayın devi tarafından verildiğini duyurdu. Yayıncının yeni serinin geliştirme sürecinin ilk aşamalarında olduğu ve şu anda Rawson Marshall Thurber’ın senaryoları kaleme aldığı belirtildi. Ryan Reynolds, Daywne Johnson ve Gal Gadot’un devam filmleri için geri dönmesi bekleniyor. Kaynaklar ayrıca Netflix’in yıldızlarla anlaşma yapmaya ve program belirlemeye bağlı olarak 2023’ün başlarında her iki filmi de arka arkaya çekmek istediğini bildiriyor.

- Reklam -

İlk filmin yayın platformuna ilk çıkışında getirdiği muazzam başarı göz önüne alındığında, Netflix’in hem Red Notice 2 hem de 3 ile onay vermesini görmek sürpriz olmamalı. Filmin devasa prodüksiyon bütçesi göz önüne alındığında, kâr elde etmek için ilk 28 gününde 70 milyondan fazla izleyici çekmesi gerekiyordu. Fakat bu rakamın çok üzerinde, 364 milyondan fazla haneye ulaşarak rekor sürede bu seviyeyi aştı

Şu an için devam filmlerinin nasıl bir senaryoya sahip olacağı ya da ne zaman yayınlanacağı gibi bilgiler bilinmiyor.

Red Notice 2 ve 3 için neler düşünüyorsunuz? İlk filmi nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ketebe Karanlık Tarih Dizisi

Ketebe Karanlık Tarih Dizisi Geçmişin Ürpertici Perde Arkasına Odaklanıyor

Doğrulama Platformları YouTube

Doğrulama Platformları YouTube’a Karşı Birleşti: “Dezenformasyona Karşı Çalışın”