Menu
in

Margot Robbie’li Ocean’s Eleven Filmine Barbie’deki Rol Arkadaşı Ryan Gosling Katıldı

Ryan Gosling yeni Ocean’s Eleven filminde oynayacak. Margot Robbie, Barbie’deki rol arkadaşı ile yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Ryan Gosling yeni Ocean’s Eleven filminde Margot Robbie’ye eşlik edecek. Barbie filminde Ken karakterine hayat veren oyuncu, Robbie ile bir kez daha aynı filmde kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

İlk olarak 1960’da yaratılan soygun filmi serisi, 2000’lerde yönetmen Steven Soderbergh’in Ocean’s Eleven’ı günümüz için yeniden tasarlamasıyla yeni bir yöne girdi. George Clooney, Brad Pitt ve Matt Damon, Ocean’ın ilk üçleme filmleri için yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna liderlik etti. Filmler hem gişe hasılatı anlamında yüzleri güldürdü hem de eleştiriler olumluydu. Üçlemenin 2007’de tamamlanmasından sonra Warner Bros., Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway ve Helena Bonham Carter gibi tamamı kadınlardan oluşan bir suçlular ekibinin parçası olarak rol aldığı Ocean’s Eight adlı bir spin-off serisine imza atmak için yaklaşık 10 yıllık bir ara verdi.

Ocean’s Eleven Filmi ile Ryan Gosling ve Margot Robbie Yeniden Bir Arada

- Reklam -

Ocean’s Eight’in sinemalara gelmesinden sonra film serisinin ne olacağı konusu bir süre boyunca belirsiz kaldı. Kadınlardan oluşan Ocean’s filmi görünüşte bir devam filmi çekecek kadar güçlü bir gişe hasılatı elde etti. Ancak Warner Bros.’un Discovery ile birleşmesinden sonra seriyi çekmek istediği yön bu değildi. Mayıs 2022’de Margot Robbie’nin yeni bir Ocean’s filminde başrol olacağı açıklandı. Filmle ilgili ayrıntılar sınırlıydı. Sadece 1960’ların Avrupa’sında geçen Ocean’s Eleven’ın bir öncülü olacağı söyleniyordu. Filmi, Robbie’nin daha önce 2019’da Bombshell’de birlikte çalıştığı Jay Roach yöneteceği de duyuruldu.

Şimdi filmde yer alacak önemli bir oyuncu daha ortaya çıktı. Puck News’in haberine göre Ryan Gosling’in yeni filmde yer alacağı duyuruldu. Gosling ve Robbie, Greta Gerwig’in Ken ve Barbie’yi oynadıkları live-action Barbie filminden kısa bir süre sonra bu sayede yeniden bir araya gelmiş olacaklar. Gosling’in Ocean’s Eleven prequel filminde kimi oynayacağına dair herhangi bir ayrıntı sunulmadı. Bununla birlikte yeni filmin, Soderbergh’in Ocean’s filmlerinden çok daha büyük bir bütçeye sahip olacağını belirtiliyor.

Yeni Ocean’s Eleven filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version