Menu
in

Sonic the Hedgehog Yönetmeninden Hayranlara Teşekkür

Yenilenen Sonic the Hedgehog tasarımı hayranlardan övgü toplarken yönetmenden ilk mesaj geldi. Karakterin yaratıcısı Yuji Naka ise hâlâ memnun değil.

Sonic the Hedgehog filminin çıkacağı duyurulduğunda hayranlar olarak endişelenmiştik. Yıllarca video oyunlarında ve anime serisinde gördüğümüz kirpinin filme hakkıyla uyarlanamayacağı düşünülüyordu.

Fragman yayınlandığında içerikten çok dikkatimizi çeken başka bir şey vardı: Sonic’in tasarımı. Hızlı kirpinin tasarımı beğenilmemiş ve büyük tepki görmüştü. Bunun üzerine ekip, kirpiyi yeniden tasarlamak adına filmin ertelendiğini duyurmuştu. Yeni Sonic’i fragmanıyla birlikte duyurduğumuz haberin ardından, yönetmenden bir açıklama geldi.

Filmin yönetmeni Jeff Fowler, Sonic’in yeni halinin hayranlar üzerinde yarattığı etkiden memnun ve herkese teşekkür ediyor.

- Reklam -

Sonic the Hedgehog Yeni Tasarımıyla Övgü Topladı

Sonic’in eski tasarımının sevilmemesinin en büyük nedeni, video oyunlarındaki haline hiç benzememesiydi. Kirpiden çok, insana benzetilmeye çalışılmış gibiydi. Bu da hayranların, yapımın iyi bir uyarlama olmayacağı yönündeki korkusunu arttırmıştı. Eğer film, yeni tasarım kadar iyi olursa Detective Pikachu’dan sonra en sevilen video oyun uyarlamalarından biri olabilir.

James Marsden, Neal McDonough, Debs Howard ve Leanne Lapp’in yanı sıra, oyuncu kadrosunda kendisini Dr. Robotnik olarak göreceğimiz Jim Carrey de bulunuyor. Sonic evreninde sevilen bazı karakterlerden olan Blaze, Jet the Hawk, Silver the Hedgehog ve Shadow the Hedgehog gibi karakterlerleri görüp görmeyeceğimiz ise merak konusu.

Sonic the Hedgehog filmi seyirciyle 14 Şubat 2020 tarihinde buluşacak. Filmden yayınlanan son fragmanı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Sonic’in Yaratıcısı ise Hâlâ Memnun Değil

Filme dair bir açıklama da Sonic karakterinin yaratıcısı Yuji Naka’dan geldi. Tasarım değişikliği hayranlar tarafından genel olarak beğenilmiş olsa da Naka durumdan hâlâ pek fazla memnun değil.

Yuji Naka, yenilenen tasarımı öncekine kıyasla aslına daha sadık olduğunu onaylıyor. Özellikle eklenen eldiven detayının katkısının altını çiziyor. Yine de Sonic’in gözlerini hâlâ yeterince ‘birleşik’ bulmadığını da ifade etmekten çekinmiyor. Naka, son söz olarak filmi heyecanla beklediğini söylüyor.

Siz film hakkında ne düşünüyorsunuz? Sonic evrenindeki karakterler arasından filmde görmek istedikleriniz hangileri?

Sonic kadar hızlı olun ve yüzükleri toplayarak fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşın!


* Game of Thrones Yıldızı, Gözünü İlk Kadın James Bond Rolüne Dikti

Kaynaklar: Twitter, Gamerant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Yorum Yap

Exit mobile version