in

Sonic The Hedgehog Yenilenen Tasarımıyla Tekrar Görücüye Çıktı

Eleştiriler sonrası yeniden tasarlanan Sonic The Hedgehog filminden yeni fragman geldi. Hayranlar ilk etapta istediklerini elde etmiş gibi görünüyor.

Sonic The Hedgehog yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

Jim Carrey‘li Sonic The Hedgehog filmi ilk duyurulduğunda oldukça dikkat çekmeyi başarmıştı. Sevilen oyun kahramanı Kirpi Sonic, daha önce çeşitli animasyon serileriyle karşımıza çıkmıştı. 2019 yılı sonlarında vizyona  irmesi planlanan sinema filmi ise sıkıntı veren bir süreçle karşılaştı.

Filmden yayınlanan ilk fragman sonrası, yayıncı firma o kadar büyük eleştiriler aldı ki geri adım atmak durumunda kaldı. Ne hayranlar ne de eleştirmenler Sonic The Hedgehog tasarımını başarılı bulmuştu.

Gelen yoğun eleştiriler filmin tarihini ileri attı. Ekip, Sonic tasarımı için tekrar işin başına geçti. Japon oyun devi SEGA’nın büyük markalarından Sonic’in sinemada hak ettiği beğeniyi yakalayabilmesi için karakter yeniden tasarlandı.

- Reklam -

Sonunda, kahramanımızın baştan tasarlanmış halini içeren bir fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Yönetmen Jeff Fowler‘ın büyük risk alarak tamamlanmış bir filmde, karakter tasarımına baştan gitmesi hem takdir gördü hem de merakla karşılandı.

Yenilenen Sonic The Hedgehog Fragmanı

YouTube video

Yeni tasarımda en dikkat çeken fark ise elbette gözler. İlk fragman da büyük orana ayrık ve küçük gözler nedeniyle topa tutulmuştu. Ayrıca karakterin vücudu biraz daha kısalmış ve dişlerinde de yeniliğe gidilmiş. Yeni fragman aynı zamanda filmi tanıtmaktan çok, yenilenen karakter tasarımını gözler önüne sermek niyetiyle kurgulanmış.

Filmde sevgili kirpimiz Sonic, aktör Ben Schwartz tarafından seslendiriliyor. Karşısında ise baş düşmanı Dr. Ivo Robotnik var. Robotnik ise Jim Carrey ile hayat buluyor. Sonic’in baş düşmanından altın yüzükleri geri almaya çalıştığı bir macera, hayranları bekliyor.

Jim Carrey ile birlikte filmde önce çıkan oyuncuları şöyle: James Marsden, Neal McDonough, Debs Howard ve Leanne Lapp.

- Reklam -

1991 yılında SEGA‘nın konsolu için ürettiği Sonic, yıllar sonra 90 milyon dolar bütçeye sahip bir filmin başrolünde hayranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sonic the Hedgehog filmi 14 Şubat 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Sonic The Hedgehog
Soldaki yenilenen tasarım, sağdaki ise eskisi.

Peki siz yeni Sonic the Hedgehog fragmanını ve baştan yapılan tasarımı nasıl buldunuz? Filmin beklentilerinizi karşılayacağını düşünüyor musunuz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Kanye West’ten Evsizlere Star Wars Temalı Konut Projesi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

15 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kehribar Kehribar dedi ki:

    On numara olmuş. Yani beklenti yine az ama öncekinden kat kat hoş.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sonic çok şahane duruyor, öncekine göre kat be kat iyi. Jim Carrey zaten efsane. Film ile ilgili bir beklentim yoktu; ama, şu son değişim çok hoşuma gitti benim. Yönetmeni taktir ettim. Gelen tepkiler üzerine bu konsepti değiştirmesi çok önemli. Umarım film hakettiği gişeyi de yakalar.

  3. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Yeni hali sonic olmuş hoşuma gitti. Ama nedense eski hali de hoşuma gidiyordu baya. :roll_eyes:

  4. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Eski tasarıma göre 300 milyon kat daha güzel olmuş ama biraz bantla yapıştırılmış gibi duruyor sanki.

    Sonic oynamamış ve sadece çizgi dizisini izlemiş biri olarak portal muhabbetti inşallah sonic’in gücü değildir. Yüzükler kendi evreninden getirdiği bir teknoloji olup onun gücüdür. Ama oyunlarında vs varsa bilmiyorum tabi.

  5. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    Ben gene beğenmedim. Karakter tasarımı daha iyi olsa da aceleden animasyon kalitesi düşmüş gibi geldi. Detective Pikachudan sonra Sonic çok sırıtıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

10 cevap daha var.

Gandalf

Gandalf: En Çok Lazım Olduğunda Ortadan Kaybolan O Kişi

Mimarlık

10 Adımda Kısa Kısa Mimarlık Tarihi