in ,

Sonic The Hedgehog Filmi Ertelendi

Sonic The Hedgehog filminin gösterim tarihi, karakter tasarımının aldığı yoğun eleştirilerden sonra ileri bir tarihe atıldı.

sonic ust
- Reklam -
- Reklam -

Japon oyun devi Sega’nın resmi maskotu Sonic The Hedgehog için çekilen sinema filmi, ilk fragmanının aldığı yoğun eleştirilerden sonra ileriki bir tarihe ertelendi.

Hatırlayacağınız gibi, geçtiğimiz haftalarda filmin ilk resmi fragmanını izleme şansı bulmuştuk. Ancak Sonic’in CGI ile yapılan tasarımı o kadar kötüydü ki (Bkz. tarafsızlığın bittiği an) ünlü karaktere gönül veren birçok kişi gördüklerinden hiç de memnun kalmamıştı. Sonrasında, film sosyal medyada büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Hatta Sonic’i daha iyi modelleyen amatör sanatçılar bile çıkmış ve çalışmalarıyla beğeni toplamışlardı.

Bunun üzerine yönetmen Jeff Fowler sosyal medya hesabı üstünden bir açıklama yapmış, eleştirileri dikkate aldığını ve Sonic’i baştan tasarlayacaklarını söylemişti. Tabii bu da akıllara hemen filmin ertelenip ertelenmeyeceği sorusunu getirmişti. Sonuçta nereden baksanız birkaç ay isteyecek türden bir iş bu.

- Reklam -

Ve beklenen açıklama yine Jeff Fowler’dan geldi. Genç yönetmen, Twitter hesabından filmi üç ay ertelediklerini ve gösterim tarihini 2020’ye çektiklerini duyurdu:

Sonic The Hedgehog yurt dışında 20 Şubat 2020‘de gösterime girecek. Ülkemizdeki vizyon tarihiyse şimdilik belli değil. Bakalım bu değişiklik ve ekstra çabayla şeytanın bacağını kırabilecekler mi?

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ne güzel valla helal olsun yönetmene. Millete zorla bir şey dayamıyor. Başkası olsa “sizene la cahiller” derdi. Mantıklı bir karar. Film yine de kötü görünüyor, Jim Carrey hariç… :smiley:

  2. Avatar for Rena Rena dedi ki:

    Bence de Sonic çok kötü görünüyor. Film ertelense bile en azından gözümüzün alışdığı kirpi geleceğini düşünüyorum.

  3. Avatar for Rena Rena dedi ki:

    Harika. İlk fırsatta kuzenime söylemeliyim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hellboy ust

Hellboy Filmi, Gösterimden Erkenden Kaldırıldı

Sağır Sultan

Seçkide 119. Sayı: “Sağır Sultan Öyküleri”