in

Stephen King’in Distopik Eseri “The Long Walk” Sinema Yolcusu

“It” filmiyle büyük bir başarı yakalayan New Line Cinema, Stephen King’in “The Long Walk” eserini sinemaya uyarlamaya hazırlanıyor.

stephen king - The Long Walk
- Reklam -
- Reklam -

Stephen King’in kitapları sinemaya uyarlanmaya devam ediyor. Hollywood Reporter’ın haberine göre It filmini sinemaya uyarlayarak beklenenin çok üstünde bir başarıya kavuşan New Line Cinema, King’in “The Long Walk” isimli eserini de sinemaya uyarlamaya hazırlanıyor.

Stephen King’in Richard Bachman takma adıyla yazdığı ve ilk olarak 1979 yılında yayınlanan “The Long Walk” (Uzun Yürüyüş), yönetiminde otoriter biri olan geleceğin Amerika distopyasında geçiyor. Sıkı ve zorlayıcı kurallar altında yürümeye zorlanan 100 gencin hayata tutunma mücadelesini okuyuculara sunuyor. Belli bir hızda ilerlemeleri gereken gençlerden geriye kalanların vurulduğu bir ölüm koşusundan bahsediyoruz!

Senarist koltuğunda The Amazing Spider-Man (İnanılmaz Örümcek Adam) ve Truth filmlerinden tanıdığımız James Vanderbilt var. Vanderbilt bu uyarlamayı Mythology Entertainment şirketi aracılığıyla yapımcı Bradley Fischer ve William Sherak ile birlikte hayata geçirecek. Ayrıca bu üretim şirketi The House with a Clock in Its Walls, Slender Man ve yeniden yapım olan Suspiria isimli üç korku filmiyle birlikte bu yıl sinemada karşımıza çıkacak.

- Reklam -
- Reklam -

Stephen King’in en eski eserlerinden olan ve zamanında Altın Kitaplartarafından “Azrail Koşuyor” adıyla çevrilen kitapta, bir novella olarak yer alan The Long Walk’u, sinema perdesinde görmek için heyecanlı mısınız?

Emin Özçay

94 yılında hayata gözlerini açan ben, yaşamanın amacını farklı dünyaları keşfetmede buldum. Halihazırda uzatmalı üniversite öğrenciliğine devam ederken, günlük yaşamın rutininden büyülü dünyalarda geçirdiğim zamanlarla kurtulmayı başardım. Çocukluğumda bilgisayar oyunları ve çizgi dizilerle başlayan serüvenim, şu zamanki hayatımın temelini oluşurdu. Keşfettiğim dünyaların büyüsüne kapıldığımdan, bu dünyayı pek sevmiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

atesin koklerine dair mitler ust

James George Frazer’ın “Ateşin Kökenine Dair Mitler” Kitabı Raflarda

edebiyatta alternatif turlerin yukselisi ust

“Edebiyatta Alternatif Türlerin Yükselişi” Dosyası İçin Açık Çağrı