in ,

İyilerin ve Kötülerin Okulu “The School of Good and Evil”dan Yeni Fragman

The School of Good and Evil fragmanı yayınlandı. Yeni Netflix filminin kadrosunda Charlize Theron, Laurence Fishburne ve Michelle Yeoh gibi isimler yer alıyor.

The School of Good and Evil fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The School of Good and Evil fragmanı yayınlandı. Başrollerinde  Charlize Theron, Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Kerry Washington, Laurence Fishburne ve Michelle Yeoh gibi isimlerin yer aldığı yeni Netflix filmi, Soman Chainani’nin aynı adlı kitap serisinden uyarlandı.

Türkçede İyilik ve Kötülük Okulu olarak çıkacak film, Soman Chainani’nin 2020’de sona eren yedi kitaplık serisinin ilki olan aynı adlı 2013 romanının bir uyarlaması olarak gelecek. Romanda çocuklar, eğitildikleri “büyülü bir kuruma” gönderilirler ve oradaki seçimlerine göre Evers (masal kahramanları) veya Nevers (kötü adamlar) olurlar. Film, okula vardıklarında kendilerini beklenmedik ve zıt yollarda bulan ve yeni rollerine alışmaları gereken aynı köyden gelen iki kızı, Sophie ve Agatha’yı merkezine alıyor.

The School of Good and Evil film

- Reklam -

Filmin yönetmenlik koltuğunda 2016’da vizyona giren Hayalet Avcıları’yla birlikte Bridesmaids ve A Simple Favor gibi filmleri yönetmiş olan Paul Feig oturuyor. Filmde Sophie rolüyle Sophia Anne Caruso ve Agatha olarak da Sofia Wylie yer alıyor. Onlara Lady Lesso (Kötülüğün Dekanı) rolünde Charlize Theron, Profesör Clarissa Dovey (İyiliğin Dekanı ve Lady Lesso’nun en iyi arkadaşı) rolünde Kerry Washington, Profesör Emma Anemone rolünde Michelle Yeoh ve okulun müdürü rolünde Laurence Fishburne yer alıyor. Ayrıca Ben Kingsley, Rob Delaney, Cate Blanchett ve Rachel Bloom da bu etkileyici kadronun bir parçası olarak daha önce açıklanmıştı.

Daha önce filme kısa bir ilk bakış teaser’ı sunulmuştu. Şimdi de filme ait resmi fragman resmi olarak Netflix tarafından paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The School of Good and Evil Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Tüm muhteşem peri masallarının nerede başladığını hiç merak ettiniz mi? İyilik ve Kötülük Okulu’na hoş geldiniz…

The School of Good and Evil filmi, 19 Ekim 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Serinin şu an için dilimize Doğan Çocuk Yayınları tarafından kazandırılan ilk üç kitabı bulunuyor. Film uyarlamasının gelmesiyle devamının gelip gelmeyeceği ise merak ediliyor.

İyilik ve Kötülük Okulu filmi için yayınlanan resmi fragmanı nasıl buldunuz? Uyarlandığı kitabı okumuş muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Babylon fragmanı

Damien Chazelle’in Hollywood Destanı “Babylon” Filminden İlk Fragman

The Playlist fragmanı

Spotify’ın Doğuşunu Anlatan Netflix Mini Dizisi “The Playlist”ten İlk Fragman