in ,

Damien Chazelle’in Hollywood Destanı “Babylon” Filminden İlk Fragman

Babylon fragmanı yayınlandı. Damien Chazelle imzalı yapım, oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Brad Pitt ve Tobey Maguire gibi isimleri barındırıyor.

Babylon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Babylon fragmanı görücüye çıktı. Başrollerinde Brad Pitt, Margot Robbie ve Tobey Maguire gibi isimlerin yer aldığı Damien Chazelle filmi görüntüleri, Hollywood’daki 1920’lerin Caz dönemi anlatısına ilk bakış sunuyor.

La La Land filmiyle önemli bir çıkış yakalayan ve dikkatleri üzerine çeken Damien Chazelle, yıl sonunda çıkacak yeni filmi ile Hollywood’daki Caz Çağı’na ve film endüstrisi üzerindeki etkisini anlatacak. Film, özellikle yıldız oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Yapımda Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Tobey Maguire, Samara Weaving, Olivia Wilde, Spike Jonze, Jean Smart, Max Minghella, Katherine Waterston ve Flea gibi birçok tanınmış isim yer alıyor.

Babylon posterler

- Reklam -

Filmle ilgili gelişmeler ilk olarak 2019’da başladı. Yönetmenin, La La Land’de birlikte çalıştığı Lionsgate şirketi ve Emma Stone ile yeniden bir araya gelmesi bekleniyordu. Ancak Paramount Pictures sonunda projelerin haklarını aldı. Kadro da birkaç ay içinde şekillenmeye başladı. Margot Robbie, zamanlama çakışmaları nedeniyle Stone’un yerini aldı.

Filmle ilgili şimdiye dek sadece ilk bakış fotoğrafları yayınlanmıştı. Nihayet, Toronto Uluslararası Film Festivali’ndeki galasının ardından Paramount Pictures, resmi Babylon fragmanını yayınladı. Görüntüler, Chazelle’in filmine ait detaylı bir bakışı, karakterlerin çoğunu ve hepsini birbirine bağlayan hikâyeyi sunuyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Babylon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Resmi Babylon fragmanı, Oscar kazanan Chazelle’in köklerine bir dönüşü gibi duruyor. Daha önceki Whiplash ve La La Land’e çok benzeyen film, izleyicilere çok gerçek bir zamana ve sektöre sahne arkası bir bakış sunuyor. Yapım, sahip olduğu duygusal ağırlığı da fragmana yansıtmayı başarıyor.

- Reklam -

Bununla birlikte önceki filmlerinden farklı olarak Babylon, Chazelle için ton olarak daha farklı görünüyor ve hayranı olduğu bilinen Once Upon a Time in Hollywood, The Great Gatsby ve The Wolf of Wall Street’in birleşmesine çok benziyor. Chazelle’in filmindeki kaotik hissinin sinema salonlarına nasıl yansıyacağı ise merakla bekleniyor.

Yapım birkaç ülkede 2022 sonunda, çoğunda ise 6 Ocak 2023’te gösterime girecek. Ancak ülkemize biraz daha geç bir vakitte gelecek ve 20 Ocak 2023’te vizyondaki yerini alacak.

Babylon filmi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

orion nebulası - james webb uzay teleskobu

James Webb Uzay Teleskobu’nun Nefes Kesen Yeni Görseli Orion Nebulası’ndan Geldi

The School of Good and Evil fragmanı

İyilerin ve Kötülerin Okulu “The School of Good and Evil”dan Yeni Fragman