in , ,

Key & Peele’li Netflix Animasyon Filmi “Wendell ve Wild”dan Yeni Fragman

Wendell and Wild fragmanı yayınlandı. Keegan-Michael Key ve Jordan Peele tarafından seslendirilen stop motion animasyon filmi, iki iblis kardeşe odaklanıyor.

Wendell and Wild fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Wendell and Wild fragmanı yayınlandı. Animasyon filmi, ünlü komedyenler Keegan-Michael Key ve Jordan Peele tarafından seslendirilen ve filme adlarını veren iki iblis kardeşin maceralarını anlatıyor.

Key ve Peele, ilk olarak 2012’de Mad TV’de popüler skeç komedi televizyon programı ile ortaklıklarına başladılar. Başlangıçta birbirlerine karşı olan Fox, harika kimyaları nedeniyle ikisini de işe almaya karar verdi. İkili, çok popüler olan Key & Peele Comedy Central için kendi skeç komedi dizilerini yaratmaya devam etti. Şimdi söz konusu iki isim, yeni filmleri Wendell and Wild için bir kez daha bir araya geldi.

Yaratıcılar Henry Selick ve Jordan Peele‘in çarpık ve büyülü zihinlerinden Netflix’in en yeni animasyon filmi Wendell and Wild, 28 Ekim’de yayınlanacak. Koralin ve The Nightmare Before Christmas yönetmeni Selick, şimdi de birlikte oldukça iyi işler çıkaran iki komedyenin de yer aldığı ve stop motion tekniğiyle hazırlanmış animasyona liderlik ediyor.  için yeni bir fragman paylaşıldı. Fragman ayrıca rap sanatçısı Doechii‘nin daha önce yayınlanmamış orijinal bir şarkısını da içeriyor.

- Reklam -

Wendell and Wild fragman

Film, Kat Elliot (Lyric Ross) adlı 13 yaşındaki bir kızı Yaşayanlar Diyarı’na iblis çağırabilecek bir Cehennem Kızı olduğunu öğrendikten sonra onu aramaya çıkan iki ürkütücü iblis kardeşin maceralarını konu ediniyor. Wendell ve Wild, Kat’in onları 300 metrelik dev iblis Buffalo Belzer’in (Ving Rhames) midesine sabitlenmiş hapishanelerinden kurtarmasını sağlamak için planlar yaparlar. Animasyon filminin seslendirme kadrosunda ayrıca Father Bests rolünde Everything Everywhere All at Once‘dan James Hong, Sister Helley rolünde Wakanda Forever‘dan Angela Bassett ve Siobhan rolünde Resident Evil‘dan Tamara Smart yer alıyor.

Animasyon filmi için yayınlanan yeni fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Wendell and Wild Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Fragmanla birlikte yayınlanan yeni postere de hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Wendell and Wild poster

Wendell and Wild için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vaat - Damon Galgut

Güney Afrikalı Yazar Damon Galgut’un Booker Ödüllü Romanı “Vaat” Türkçe Raflarında

The Big Bang Theory geri dönüş

Ünlü Komedi Dizisi “The Big Bang Theory”nin Yaratıcıları, Geri Dönüş Fikrine Açık