in

Angelina Jolie’nin Yönettiği “Without Blood” Filminden İlk Görüntüler Paylaşıldı

“Without Blood” filminden ilk görüntüler yayınlandı. Angelina Jolie’nin yönettiği filmin başrolünü ise Salma Hayek üstleniyor.

Without Blood Angelina Jolie
- Reklam -
- Reklam -

Angelina Jolie’nin yönettiği ve Salma Hayek’in başrolünde olduğu Without Blood filminin ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Eğlence sektöründe 40 yıllık bir geçmiş ve sayısız ödüle sahip olan Angelina Jolie, 2011’de ilk yönetmenlik tecrübesi olan In the Land of Blood filmiyle kariyerinde yeni bir sayfa açmıştı. O günden bu yana Jolie üç film daha yönetti: Savaş filmi Unbroken, romantik drama By the Sea ve biyografik tarihi gerilim First They Killed My Father. Ünlü aktrisin yönettiği beşinci film olan Without Blood’ın başrolünde ise, Jolie’nin geçen yıl Marvel Sinematik Evreni filmi Eternals’da beraber çalıştığı Salma Hayek ve Meksikalı aktör Demián Bichir bulunuyor.

Yapımdan ilk görüntüler People dergisinde yayınlandı. Fotoğraflarda Jolie’nin Salma Hayek’le konultuğu, oğluyla diyalog halinde olduğu ve Hayek’in çekim sırasında bir karakteri canlandırdığı görünüyor. Hemen aşağıdan yayınlanan fotoğraflara göz atabilirsiniz.

- Reklam -

Without Blood Angelina Jolie Salma Hayek

Angelina Jolie filmi yönetmenin yanı sıra senaristliğini ve yapımcılığında da üsteniyor. Alessandro Baricco’nun 2002 tarihli aynı ada sahip romanından uyarlanan Without Blood’ın, belirsiz bir çatışmanın sonrasında yaşanan unutulmaz bir masalı; savaş, travma, hafıza ve iyileşme hakkında evrensel gerçeklerle birlikte ele aldığı söyleniyor. Jolie roman için “Tartışacak önemli konular ve sorular barındırıyor,” diyor ve kitabı etkileyici bulduğunu belirtiyor.

Without Blood, Angelina Jolie’nin Beşinci Yönetmenlik Deneyimi Olacak

Filmin başrolleri Salma Hayek ve Demián Bichir’in performanslarından övgüyle bahseden Jolie’nin ortaya nasıl bir iş çıkaracağı ise şimdiden merak konusu.

Yıldız isimle birlikte çalışan Hayek de People’a konuştu ve Jolie’yle çalışmaktan ne kadar keyif aldığını söyledi.

- Reklam -

“Angelina’yla çalışmayı kesinlikle çok sevdim. Her saniyesinden keyif aldım. Zorlu bir işti ama ama sete gitmek her gün çok eğlenceliydi. Jolie bir dahi. İnanılmaz bir iş çıkardı. ‘Arkadaşlığımızı tehlikeye atar mıyım acaba?’ diye bir düşündüm. Ama şimdi Jolie’ye duyduğum saygı çok farklı bir boyutta.”

Without Blood

Without Blood’ın çıkış tarihi ise henüz açıklanmasa da, 2024’ten önce sinemalara gelmesi beklenmiyor.

Angelia Jolie’nin yönetmenliğini üstlendiği yapımlar konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce yeni filmi nasıl olacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

M. Yusuf Kaba

2002 yılında İstanbul'da doğdum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatıma devam ediyorum. İlgi alanlarım arasında kitaplar, animasyon yapımları ve oyunlar yer alıyor. Aynı zamanda amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

warner bros discovery birleşme raporları

Ses Getiren Birleşme Sonrası Warner Bros. Discovery 3.41 Milyar Dolar Kaybetti

Community film dan harmon

Ünlü Sit-Com Dizisi “Community” için Bir Film Geliştiriliyor