in , ,

DC’nin Genç Süper Kahramanı “Blue Beetle”, Animasyon Dizisi ile Geri Dönüyor

Blue Beetle animasyon dizisi geliyor. DC Sinematik Evreni’nin genç süper kahramanı, animasyon evrenine katılmaya hazırlanıyor.

Blue Beetle Animasyon Dizisi ile Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Blue Beetle filmi, animasyon diziyle devam edecek. Miguel Puga’nın yapımcılığında hayat bulacak olan dizi, sinema filmiyle aynı hikâyeyi işlemeyecek.

2023 yılında vizyona giren Blue Beetle filmi, son yılların en beğenilen DC süper kahraman filmlerinden biri olmuştu. Her ne kadar gişede beklenen başarıyı yakalayamamış olsa da, izleyicilerin ve eleştirmenlerin kalbini kazandı. Şimdi ise bu sevilen karakter, DC Studios ve Warner Bros. Animation’ın işbirliğiyle bir animasyon dizisi olarak geri dönmeye hazırlanıyor.

DC Studios, animasyon serisi üzerinde çalıştığını resmen duyurdu. Live-action filmin başındaki isimler Angel Manuel Soto ve Gareth Dunnet-Alcocer da projenin yapımcıları arasında yer alacak. Filmin başrol oyuncusu Xolo Maridueña’nın animasyon dizisinde de Jaime Reyes karakterine hayat verip vermeyeceği henüz netlik kazanmadı. Ancak DC Studios yetkilileri Maridueña’nın dahil olmasını arzuluyor.

- Reklam -

Blue Beetle Animasyon Dizisi ile Geri Dönüyor

Blue Beetle Animasyon Dizisinden Beklentiler

Film Jaime Reyes karakterine odaklanmıştı. El Paso’lu genç bir üniversite mezunu olan Jaime, uzaydan gelen bir böceğin kendisine verdiği güçlerle Blue Beetle’a dönüşüyordu. Jaime bu süreçte Kord Industries’in kötü niyetli planlarına karşı koyarken, hem ailesini hem de dünyayı kurtarmak için mücadele etmişti. Yeni animasyon dizisinin, filmin hikâyesini temel alacağı ancak farklı bir anlatım yolu izleyeceği belirtiliyor. Bu da dizinin izleyicilere taze ve heyecan verici maceralar sunacağı anlamına geliyor.

DC Studios yöneticisi James Gunn, Blue Beetle karakterinin DC’nin yeni evrenine entegre edileceğini daha önce açıklamıştı. Bu da animasyon serisinin, karakteri daha geniş bir DC Universe’a hazırlamak için önemli bir adım olabileceğini gösteriyor. Animasyon dizisi Blue Beetle filminin hikâyesini genişletirken, Peacemaker gibi diğer DC kahramanlarıyla nasıl etkileşime gireceğini de keşfetmesi bekleniyor.

Yeni animasyon dizisi, Blue Beetle’ın sinema dünyasına geri dönüşü için de bir köprü olabilir. Özellikle Ted Kord’un akıbetinin filmdeki belirsizliği, dizinin bu konuyu ele alarak ilerideki projelere zemin hazırlayabileceği anlamına geliyor. Ted Kord’un çizgi romanlarda Jaime Reyes’in öncülü olarak önemli bir yeri var ve onun Booster Gold ile olan bağlantısı, DC evreninde daha büyük hikayelerin kapısını aralayabilir.

- Reklam -

Blue Beetle Animasyon Dizisi Oluyor

Yeni Blue Beetle animasyon dizisinin Max’te yayınlanması bekleniyor. Fakat şimdilik ilk sezonun kaç bölümden oluşacağı, bölüm uzunlukları ve seslendirme kadrosu gibi detaylar belirsizliğini koruyor.

Genç süper kahramanın live-action filmi hoşunuza gitmiş miydi? Maceranın animasyon formatında devam edecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

My Dad the Bounty Hunter 3. Sezon için İptal Kararı Çıktı

Netflix’in %100 Tam Puanlı Animasyon Dizisi “My Dad the Bounty Hunter”, 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

House of the Dragon 2. Sezon 1. Bölüm Kan ve Peynir Değişikliği

“House of the Dragon” Yaratıcısı, 2. Sezon Açılışında Yapılan Kan ve Peynir’in Hikâyesindeki Değişikliği Savundu