in , ,

“Knives Out 3” Filminin Tam Adı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu (Video)

Knives Out 3 filmi için çalışmalar başladı. Rian Johnson’ın Bıçaklar Çekildi serisi Daniel Craig ile bir kez daha geri dönüyor.

Knives Out 3 Filmi Adı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu (Video)
- Reklam -
- Reklam -

Knives Out 3 filmnin yayın tarihi ve resmi adı, yönetmen Rian Johnson tarafından kısa bir tanıtım videosu eşliğinde paylaşıldı.

Dedektif Benoit Blanc, yeni bir macera için hazır. Rian Johnson’ın Bıçaklar Çekildi serisi üçüncü filmiyle devam ediyor ve bu kez Daniel Craig’in canlandırdığı Blanc, en tehlikeli vakasıyla karşı karşıya kalacak.

Yönetmen, serinin devam filmi Knives Out 3’nin ismini ve çıkış tarihini, Craig’in seslendirdiği bir video aracılığıyla duyurdu. 2019’daki ilk filmin ve 2022’de vizyona giren devam filmi Glass Onion’un başarı kazanmasının ardından, üçüncü filmin haberi de geldi.

- Reklam -

Johnson’ın Twitter hesabından paylaştığı videoda, Blanc geçmiş iki vakasını anlatırken, bir yandan da önündeki davanın en tehlikelisi olacağının sinyallerini veriyor. Ardından filmin adının Wake Up Dead Man (Uyan Ölü Adam) olacağı açıklanıyor ve 2025 yılında vizyona gireceği belirtiliyor.

Knives Out 3 Wake Up Dead Man

Rian Johnson’ın film isimlerini seçerken her zaman ilginç bir yaklaşımı var. İlk filmde Radiohead’in Knives Out şarkısından esinlenmişti. Glass Onion’da ise şeffaf bir soğan kabuğunun ardındaki gizemi sembolize eden The Beatles’ın 1968 tarihli şarkısını kullanmıştı.

Wake Up Dead Man ise U2’nun 1997 tarihli, grubun en karanlık şarkılarından birisi. Şarkıda Bono, İsa’ya dünyayı kurtarması için yalvarıyor ve “Bu dünyada yalnızım,” diyor. Önceki filmlerde Blanc’ın karanlık anları olsa da U2 şarkısının teması, dedektifin bu kez daha dramatik bir serüvene atılacağını işaret ediyor.

Knives Out 3 Filiminden İlk Tanıtım Videosu | İZLE

YouTube video

(Videoyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Bu karanlık tema serinin son filmi olup olmayacağı sorusunu da gündeme getiriyor. Glass Onion’da bile Blanc’ın ölümcül bir tehlikeyle karşı karşıya kalmadığını, sadece mahkemelere bilgi sunabildiğini söylemişti. Ancak Wake Up Dead Man’in tanıtımında en tehlikeli vaka olarak lanse edilmesi, son filmin de her şeyin olabileceği anlamına geliyor.

"Knives Out 3" Filminin Tam Adı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu (Video)

Yönetmen son dönemde Poker Face dizisinin ikinci sezonuyla ve Warner Bros’tan aldığı yeni bir anlaşmayla çok yoğun bir tempoya girdi. Dolayısıyla hayranlar Johson’ın Knives Out 3 kariyerinin dönüm noktalarından biri olabileceğini düşünüyor. Şu an için yapımda Daniel Craig dışında başka hangi isimlerin yer alacağı ise belirsizliğini koruyor.

Knives Out 3 filmiyle ilgili beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Call of Duty: Black Ops 6 Oyun Tanıtım Fragman

Yeni “Call of Duty” Oyunu “Black Ops 6” Geliyor: İşte İlk Fragman ve Detaylar

Dexter: Original Sin Dizisi Başrolleri Belli Oldu

Dexter’ın Gençliğini Anlatacak Yeni “Dexter” Dizisinde Başrol Belli Oldu