in ,

Yeni “Call of Duty” Oyunu “Black Ops 6” Geliyor: İşte İlk Fragman ve Detaylar

Call of Duty: Black Ops 6 resmi tanıtımı yapıldı. Activision popüler oyun serisinin en yeni halkasını duyurdu.

Call of Duty: Black Ops 6 Oyun Tanıtım Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Call of Duty: Black Ops 6 oyunundan ilk fragman paylaşıldı. Şimdiye dek Call of Duty 2024 olarak anılan yapımın resmi adı belli oldu ve yapıma dair daha fazla detayın gelecek ay gerçekleştirilecek Xbox Games Showcase’teki bir sunumda paylaşılacağı açıklandı.

Call od Duty: Black Ops 6, 2020’de yayınlanan Call of Duty: Black Ops Cold War’dan bu yana piyasaya sürülen ilk yeni Call of Duty oyunu. Askeri oyun serisinin bu macerası, Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilmişti ve Activision tarafından yayınlanmıştı.

Serinin ilk oyunu Infinity Ward tarafından geliştirilmiş ve 2003 yılında piyasaya sürülmüştü. O zamandan beri pek çok yan oyun ve yeni format, Treyarch ve Sledgehammer Games gibi geliştiriciler tarafından yapıldı ve yayınlandı.

- Reklam -

Call of Duty: Black Ops 6

Oyun için ayrıca sahte bir son dakika haberi klibi de yayınlandı. Klipte Rushmore Dağı Anıtı’nın grafiti ile “the truth lies” (gerçek yalan) yazılarak ve Cerberus logosu çizilerek tahrip edildiği görülüyor.

Black Ops 6’ten güncel olarak beklentiler serinin bir önceki oyun olan Black Ops: Cold War’un zamanı olan 80’li yıllardan oyunu alıp 1990-1991 yıllarında geçen Körfez Savaşı zamanına taşınması. Call of Duty hayran sayfaları, tanıtım görselinde Gulf (Körfez) kelimesinin yazılı olduğunu fark etmesi de bu söylentileri doğrular gibi gözüküyor.

YouTube video

Call of Duty: Black Ops 6 Detayları 2024 Xbox Game Showcase’te Gelecek

Şu an elde sadece teoriler ve küçük ipuçları olsa da oyun hakkında pek çok şey Xbox Game Showcase’te duyurulacak. Etkinlik Youtube, Twitch ve Facebook üzerinden canlı yayınlanacak.

- Reklam -

9 Haziran günü gerçekleştirilecek 2024 Xbox Games Showcase’te şirketin Activision Blizzard ile birleşmesinden sonraki ilk büyük sunumu olacak ve Microsoft’un üçüncü taraf ortaklarının oyunlarına ek olarak Activision, Blizzard, Bethesda ve Xbox Game Studios stüdyolarından haberler de içerecek.

Call of Duty: Black Ops 6 Tanıtım Fragman

Söylentilere ve sızdırılan bilgilere göre ise Call of Duty: Black Ops 6’in yayınlanma tarihinin 25 Ekim 2024 olması bekleniyor.

Sizin Call of Duty: Black Ops 6’ten beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety, IGN, Sport Skeeda

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wolverine 50 Yaş Revenge Çizgi Roman

Wolverine 50. Yaşını “X-Men”in Efsane Sanatçılarıyla Kutluyor: “Wolverine: Revenge” Çizgi Romanı Yolda

Knives Out 3 Filmi Adı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu (Video)

“Knives Out 3” Filminin Tam Adı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu (Video)