in ,

Wolverine 50. Yaşını “X-Men”in Efsane Sanatçılarıyla Kutluyor: “Wolverine: Revenge” Çizgi Romanı Yolda

“Wolverine: Revenge” çizgi romanı okurla buluşmaya hazırlanıyor. Yeni Marvel Comics serisi, ikonik kahramanın 50. yılını kutlayacak.

Wolverine 50 Yaş Revenge Çizgi Roman
- Reklam -
- Reklam -

Wolverine: Revenge çizgi romanı ile Marvel Evreni’nin adamantium pençeli süper kahramanı panellere çıkışının 50. yılını kutlayacak. Çizer Greg Capullo’nun Marvel Comics’e geri dönüşünü sağlayan eserin yazarlığını ise Jonathan Hickman üstleniyor.

Son aylar X-Men’in en sevilen mutantı Wolverine için oldukça hareketli geçiyor. Sinema dünyasında Deadpool and Wolverine filmi vizyon tarihi için gün sayıyor. Hugh Jackman ünlü rolüne geri dönerken Ryan Reynolds da Deadpool karakterini yeniden beyaz perdeye taşıyacak. Diğer taraftan çizgi roman dünyasında ise Wolverine de sayfalardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Polygon’un haberine göre beş sayıdan oluşacak, sansürsüz ve bol bol dehşet ögeleri içerecek Wolverine: Revenge çizgi romanı okurlara aradıkları aksiyon dozunu sunmayı hedefleyecek. Bununla birlikte RED BAND EDITIONS versiyonları da satışa sunulacak. Blood Hunt olaylarına yakın bir şekilde vahşet dozunun iyice arttığı Red Band versiyonları okurları Wolverine’in gerçek doğasını tam haliyle sayfalara yansıtacak.

- Reklam -

Wolverine 50. Yaşını “Revenge” Adlı Mini Çizgi Roman Serisi ile Kutluyor

Wolverine yeni macerasında azılı düşmanları Sabretooth, Omega Red ve Deadpool gibi mutantlarla karşı karşıya gelecek. Beş sayılık çizgi romanın verilen özetinde ise dövülmüş, hırpalanmış ve kana bulanmış Logan’ın intikamı aklına koyduğunu gösteriyor.

Wolverine: Revenge Çizgi Roman Kapak

Çizgi romanın çizer koltuğunda yer alan Capullo verdiği demeçte esere dair şunları söylüyor:

“Evime, Marvel’a sonunda geri döndüm ve ortalığı karıştırmaya hazırım. Bunu da Hitman Hickman dışında kiminle birlikte yapabilirdim ki? Kutlamalar için Marvel parmaklıkları kaldırdı ve hayranların bu yaz okuyabilmeleri için en kanlı ve vahşi Wolverine hikâyesini basıma aldı. Umarım okurlar buna hazırlanmışlardır.”

Serinin yazarı Jonathan Hickman ise Capullo ile çalışmanın kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu söylüyor:

- Reklam -

“Tabii ki Greg gibi bir efsane ile birlikte çalışmak büyük onur. Bu proje hakkında ilk konuştuğumuzda, Wolverine karakterinin 50. yılını ve Greg’in geri dönüşünü böylesi yüksek aksiyonlu ve kanlı bir macera ile kutlamanın doğru olup olmadığıydı. Ama onun da dediği gibi patronlar önümüzü kesmedi ve sonuç gerçekten çılgın bir eser oldu. Gerçekten söylüyorum insanların bu kitabı okumalarını sabırsızlıkla bekliyorum.”

Wolverine: Revenge Çizgi Roman Marvel Comics

21 Ağustos 2024 tarihinde raflardaki yerini alacak çizgi romanın kapağı ise beklentileri yükseltiyor. Capullo’nun çizerliğini yaptığı tasarıma “Şimdiye kadar ki en iyiler tarafından şimdiye kadar ki en iyi…” notu eşlik ediyor.

Siz Wolverine: Revenge çizgi roman serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Marvel Comics

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ryan Reynolds çizgi roman versiyonlarını çok sağlam biliyor. Neredeyse birebir hali. Maskesini de takarsa ki bence takacak orada büyük hype olur bende.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Beetlejuice Beetlejuice - Yeni Fragman

Kaosa Davet: Michael Keaton ve Jenna Ortega’lı “Beetlejuice Beetlejuice” Filminden Yeni Fragman

Call of Duty: Black Ops 6 Oyun Tanıtım Fragman

Yeni “Call of Duty” Oyunu “Black Ops 6” Geliyor: İşte İlk Fragman ve Detaylar