in , ,

Kaosa Davet: Michael Keaton ve Jenna Ortega’lı “Beetlejuice Beetlejuice” Filminden Yeni Fragman

Beetlejuice Beetlejuice filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Tim Burton imzalı “Beterböcek 2” için geri sayım sürüyor.

Beetlejuice Beetlejuice - Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Beetlejuice Beetlejuice filmi için yeni fragman görücüye çıktı. Tim Burton’ın yıllar sonra geri döndüğü Beterböcek evreni, kaos dolu bir macerayla genişlemeye hazırlanıyor.

İlk Beetlejuice filmi 1988’de izleyicilerin karşısına çıkmış ve sinema tarihinin klasikleri arasına girmişti.  Alec Baldwin, Geena Davis, Michael Keaton ve Winona Ryder gibi oyuncuları bir araya getiren yapım, En İyi Makyaj dalında Oscar ödülüyle de ödüllendirilmişti.

Yalnızca 15 milyon dolarlık bütçeye karşılık dünya çapında 73 milyon dolarlık hasılat elde eden yapımın devamı için, hayranların yaklaşık 36 yıl beklemesi gerekecekti. Süreç boyunca Beterböcek 2 adına birçok girişimde bulunulmuş ancak bu yapımlar çeşitli sebeplerle nihayete erdirilememişti.

- Reklam -

Beetlejuice Beetlejuice - Yeni Fragman - Beterböcek 2

Beetlejuice Beetlejuice Filmi 36 Yıllık Bekleyişe Son Veriyor

Beetlejuice Beetlejuice’un yeni fragmanında Beterböcek resmi olarak sahneye çıkıyor. Michael Keaton’ın canlandırdığı ikonik karakter, Tim Burton’ın ünlü mirasının devam macerasında da izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor.

Filmde Catherine O’Hara ve Winona Ryder, Delia ve Lydia rollerine geri dönerken Wednesday ile yıldızı parlayan Jenna Ortega, Lydia’nın kızı Astrid olarak aileye katılıyor. Yeni macerada Deetz Ailesi, hayatlarını yeniden altüst edebilecek bir buluşma için bir araya geliyor.

Beetlejuice Beetlejuice, bir trajedinin ardından Deetz Ailesi’nin üç neslini Winter River’da yeniden buluşturuyor. Otuz yıl önce neredeyse Beterböcek’in gelini olan Lydia, devam macerasında hâlâ Beterböcek’in anılarının gölgesinde yaşıyor. Beterböcek nihayetinde Lydia’nın hayatını cehenneme çevirecek başka yollar bulmayı sürdürüyor ve boyutlararası sorunlar yeniden baş gösteriyor.

Beetlejuice Beetlejuice Türkçe Altyazılı Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan ilk fragman geçen mart ayında paylaşılmıştı. Yeni fragman, filmin görsel gücünü gözler önüne sermeyi hedefliyor ve yapımın kaotik tonlarını ön plana çıkartıyor.

- Reklam -

İlk filmde olduğu gibi Tim Burton yeni macerada da stop-motion animasyon tekniğini live-action ile buluşturuyor.

Yapımın oyuncu kadrosu Jenna Ortega ile birlikte Monica Bellucci, Willem Dafoe, Justin Theroux ve Burn Gorman gibi isimleri ağırlıyor.

Beetlejuice Beetlejuice - Yeni Fragman - Beterböcek 2 - Tim Burton

Beetlejuice Beetlejuice filmi 6 Eylül 2024 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek.

Beetlejuice Beetlejuice filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hali hazırda zaten çok sevdiğim bir film iken filmin kadrosu şampiyonlar ligi gibi olmuş. Gelir gelmez ilk seanstan gideceğim bu filme.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aylık Öykü Seçkisi'nin 163. Sayısı Yayında: "Paralel Evren Öyküleri"

Aylık Öykü Seçkisi’nin 163. Sayısı Yayında: “Paralel Evren Öyküleri”

Wolverine 50 Yaş Revenge Çizgi Roman

Wolverine 50. Yaşını “X-Men”in Efsane Sanatçılarıyla Kutluyor: “Wolverine: Revenge” Çizgi Romanı Yolda