in

Daniel Craig’li Bıçaklar Çekildi’nin Devam Filminin Adı “Glass Onion: A Knives Out Mystery” Oldu

Knives Out 2 filminin tam adı “Glass Onion: A Knives Out Mystery” oldu. Başrolünde Daniel Craig’in yer aldığı Bıçaklar Çekildi serisi, maceralarına devam ediyor.

Knives Out 2 Glass Onion
- Reklam -
- Reklam -

Knives Out 2 filmi adı Glass Onion: A Knives Out Mystery olarak duyuruldu. Senaryosunu ve yönetmenliğini Rian Johnson’ın üstlendiği yapımın başrolünde Daniel Craig yer alıyor.

İlk filmi Lionsgate önderliğinde 2019 yılında vizyona giren Bıçaklar Çekildi, gişede iyi bir başarı elde etmiş ve 40 milyon dolarlık çekim bütçesine karşılık dünya çapında 311 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. İkinci filmin geliştirilme aşaması da aslında ilk film henüz vizyona girmeden önce başlamıştı. Ancak söz konusu duyuru hemen yapılmadı.

Devam filminin, bir yıl sonra Rian Johnson ve yapım ortağı Ram Bergman’ın iki devam filmi Netflix’le yaptıkları 469 milyon dolarlık bir anlaşma ile kesinleşti. Çekimlerine 2021’in ortalarında başlayan film için bir süredir yeni bir haber gelmiyordu.

- Reklam -

Bir hayranının sorusuna şifreli bir yanıt veren Rian Johnson, Agatha Christie hayranlığından bahsetti ve hemen ardından yeni Knives Out 2 adını Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Cinayet ve gizem türündeki polisiye devam filminin resmi Glass Onion: A Knives Out Mystery olarak açıklandı.

Glass Onion: A Knives Out Mystery Filmi İlkinden Farklı Bir Şekilde İlerleyecek

YouTube video

Rian Johnson’ın açıklaması, Knives Out 2 için bir hayranının sorusuna Peggy Lee’nin “A Good Day” adlı şifreli bir gönderisiyle yanıt vermesinden sonra geldi. Açıklama dizisinde Johnson, devam filmi ve Knives Out serisi için en büyük ilham kaynağının Agatha Christie olduğunu açıkladı ve onun “casus gerilim filmleri, ön slasher korkuları” da dahil olmak üzere çeşitli türleri kendi “kimyaptı” tarzında sunma yeteneğini açıkladı.

- Reklam -

Yapımın devam filminin ayrıntılı konusu henüz açıklanmamış olsa da, Daneil Cragi’in canlandırdığı Dedektif Benoit Blanc’in, her biri renkli karaktere sahip şüphelilerden oluşan yeni bir kadronun dâhil olduğu bir gizemi adım adım çözmek üzere Yunanistan’a gittiği biliniyor.

Edward Norton’un da dahil olduğu yeni filmde ayrıca Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson ve Dave Bautista gibi yıldız isimler yer alıyor. Filmin ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı.

Glass Onion: A Knives Out Mystery filminden beklentileriniz neler? Serinin ilk filmini nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    İlk film zevkliydi, çok hatırlayamasam da. Edward Norton yeni katilimiz olacak bence o_O

  2. Avatar for kivoethe kivoethe dedi ki:

    En sevdiğim filmlerden birinin devamı geliyor, yihuu. :face_holding_back_tears:

    Bautista katil gibi gözükecek ama inanmayın arkadaşlar. Yıllar önce demişti dersiniz…

    Benoit Blanc karakterini yeniden izlemeyi iple çekiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman Azteca Choque de Imperios filmi

Kara Şövalye Latin Amerika’da: Bir Aztek Çocuğuna Odaklanan “Batman Azteca: Choque de Imperios” Filmi Geliyor

Squid Game The Challenge yarışma netflix

Netflix’ten 4,5 Milyon Dolar Ödüllü Squid Game Yarışması