in ,

Romantik Komedi Serisi Devam Ediyor: “Pitch Perfect 4” Filmi Yolda

Pitch Perfect 4 filmi hakkında beklenen haber geldi. Rebel Wilson, henüz resmi onay çıkmasa da ünlü müzikal komedinin olası devam macerası hakkında konuştu.

Pitch Perfect 4 Filmi - Mükemmel Uyum
- Reklam -
- Reklam -

Pitch Perfect 4 filmi ile macera devam edebilir. Romantik komedi ve müzikal türündeki Mükemmel Uyum serisi, yıllar sonra yeni bir devam macerasına kavuşmanın eşiğinde.

Jason Moore’un yönetmenliğini üstlendiği ve Mickey Rapkin’in Pitch Perfect: The Quest for Collegiate a Cappella Glory eserinden uyarlanan ilk sinema filmi 2012 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Anna Kendrick, Skylar Astin, Rebel Wilson ve Adam DeVine gibi yıldızları bir araya getiren yapım 17 milyon dolarlık bütçesine karşın gişede 115 milyon dolar kazanınca devam maceraları da gecikmemişti.

Serinin ikinci filmi 2015’te, üçüncü filmi ise 2017’de vizyona girdi. Hayranlar ise yaklaşık 7 yıldır üçlemenin sonrasını konu alacak yeni bir yapıma gözlerini dikmiş durumda.

- Reklam -

Pitch Perfect 4 Film - Mükemmel Uyum

BBC Radio 2 kanalında Gaby Roslin’in konuğu olan Rebel Wilson; Pitch Perfect 4 filminin yolda olduğunu öne sürdü. Seride Patricia “Fat Amy” Hobart rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Wilson devam macerası için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Wilson seride Anna Kendrick, Anna Camp, Brittany Snow, John Michael Higgings ve Elizabeth Banks gibi isimlerle birlikte rol almıştı.

“Pitch Perfect 4” Filmi Geliştirilme Aşamasında

Türkiye’de Mükemmel Uyum adıyla vizyona giren seri kadın üyelerden oluşan bir müzik grubunun rekabet dolu hikâyelerini konu alıyor.

Serinin yıldızlarından Rebel Wilson, yeni yapımın hikâyesi hakkında fikri olmadığını itiraf etse de yapımın geliştirilmekte olduğunu doğruladı.

Wilson şunları kaydetti:

- Reklam -

“Umarım dördüncü filmin çalışmaları devam ediyordur. Geliştirilmekte olduğunu bildiğim bir film var. Yani, artık yaşlandığımızı biliyorum. Bu yüzden hikâyenin tam olarak nasıl ele alınacağını bilmiyorum. Sanırım önce senaryoyu doğru yazmaları gerekiyor ki bu da eski bir ikilem.”

Pitch Perfect 4 Film

Wilson, Patricia rolünü oynamasının üzerinden uzun zaman geçmiş olmasına rağmen serideki oyuncularla “hâlâ arkadaş olduklarını” kaydediyor.

“Hepimiz hâlâ arkadaşız. Çok neşeliler. Bence insanların perdede gördüğü şey sadece bizim gülüp eğlenmemiz. O yaptıklarımız aslında rol değildi. Çünkü şarkı söylemeyi ve dans etmeyi seviyorum. O ekiple takılmayı çok ama çok sevdim. Gerçekten eğlenceliydi.”

Pitch Perfect 4 için herhangi bir hikaye ya da oyuncu kadrosu teyit edilmedi. Ancak beklentiler hikâyenin önceki filmlerde olduğu gibi muhtemelen Kendrick’in canlandırdığı Beca Mitchell’ın liderliğindeki kadın akapella grubu The Barden Bellas’ın etrafında döneceği yönünde.

Pitch Perfect 4 filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bring Her Back: Talk to Me Yönetmenlerinden Yeni Korku Filmi

A24 ve “Talk To Me” Yönetmenlerinden Yeni Korku Filmi Geliyor: “Bring Her Back”

Checkmate Film Magnus Carlsen ve Hans Niemann - Emma Stone Nathan Fielder

Emma Stone ve Nathan Fielder, Satranç Dünyasına Damga Vuran Carlsen ve Niemann Hile Skandalını Perdeye Taşıyor