in , , ,

“Seven Deadly Sins” Yaratıcısının Mangasından Uyarlanan “Rising Impact” Animesinden İlk Fragman

Rising Impact animesinden ilk fragman yayınlandı. Nakaba Suzuki’nin golf odaklı spor manga serisinden uyarlanan macera Netflix’e geliyor.

Rising Impact Animesinden İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Rising Impact fragmanı paylaşıldı. Nakaba Suzuki’nin manga serisinin uzun zamandır beklenen anime uyarlaması nihayet görücüye çıkıyor.

Suzuki’nin ünlü Seven Deadly Sins serisinden sonra kaleme aldığı bu spor mangası, 1998-2002 yılları arasında Shueisha’nın Weekly Shonen Jump dergisinde yayınlandı ve toplamda 17 cilt halinde basıldı. Popüler talepler üzerine birçok kez yeniden baskısı yapılan serinin yeni edisyonları da 2 Mayıs 2024’ten itibaren raflardaki yerini almaya başladı.

Rising Impact hikâyesi, üçüncü sınıf öğrencisi Gawain Nanaumi’nin golf sporuyla tanışmasıyla başlıyor. Dağlık bir bölgede büyüyen ve beyzbol topunu müthiş uzaklıklara fırlatabilen Gawain, bir gün profesyonel kadın golfçü Kiria Nishino’yla karşılaşır ve onun öğrencisi olur. Kiria’nın yardımlarıyla dünyaca ünlü Camelot Akademisi’ne kabul edilen Gawain, burada kendisi gibi yetenekli diğer golfçülerle tanışır ve dünyanın en iyi golfçüsü olmak için mücadele etmeye başlar.

- Reklam -

Rising Impact Animesinden İlk Fragman

Dizinin ses kadrosunda bir çok ünlü isim yer alıyor: Misaki Kuno (Gawain), Yumiri Hanamori (Hell’s Paradise’ın Asaedon Sagiri’si – Lancelot), You Taichi (Chainsaw Man – Kiria), Atsumi Tanezaki (SPYxFAMILY’nin Anya’sı – Kurumi), Katsuyuki Konishi (Demon Slayer’ın Tengen Uzui’si – Kai Todoin), Yuto Uemura (My Hero Academia, Attack on Titan – Liebel) ve Kaede Hondo (Ya Boy Kongming! – Yumiko Koizumi) öne çıkan başrollerden.

Serinin yönetmenliğini Golden Kamuy’un Hitoshi Nanba üstlenirken, Bakuman yazarı Michihiro Tsuchiya senaryo görevinde. Karakter tasarımları Kiyotaka Oshiyama (Chainsaw Man iblis tasarımcısı), müzikleri ise Yowamushi Peda ve Chihayafuru’nun bestecisi Masaru Yokoyama’nın imzasını taşıyor. Animasyon prodüksiyonu Lay-duce stüdyosu eliyle hayata geçirildi.

Rising Impact Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Fragmanda da görüldüğü üzere dostluk, azim ve tutkuyu konu edinen bu uzun soluklu spor serisi, keskin rekabetler ve içten arkadaşlıklarla süslenmiş zengin bir hikâyeye sahip. Golf tutkunları ve anime severler için Rising Impact, 25 yıllık bir bekleyişin ardından heyecan verici bir serüvene kapı aralıyor.

Netflix, iki sezonluk animenin ilk sezonunu 22 Haziran 2024’te, 2. sezonu ise 6 Ağustos 2024’te dünya çapında yayınlayacak. Serilerin fragmanı ve ana teması “gifted” Japon rock grubu BLUE ENCOUNT tarafından seslendirildi.

Rising Impact’in ilk fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Netflix

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

77. Cannes Film Festivali Kazananları

77. Cannes Film Festivali’nde Ödüller Sahiplerini Buldu: Altın Palmiye “Anora”nın Oldu

Hobbit İlk Baskı - J.R.R. Tolkien

J.R.R. Tolkien’in 1937 Tarihli “Hobbit” Kitabının Nadir Bulunan İlk Baskısı Açık Artırmada 31.200 Sterline Satıldı