in ,

Serenay Sarıkaya’nın Başrolünde Yer Aldığı Mitoloji Temalı “Şahmaran” Dizisinde 2. Sezon Tarihi Belli Oldu

Şahmaran 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Netflix dizisi geri dönüyor.

Şahmaran 2. Sezon Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Şahmaran 2. sezon çıkış tarihi netleşiyor. Netflix Türkiye’nin mitolojiden ilham alan drama dizisi yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.

İlk sezonu Ocak 2023’te yayınlanan Şahmaran, dedesiyle yüzleşmek üzere Adana’ya giden Şahsu’nun kendisini bir efsanenin ortasında bulmasıyla başlayan macerasını konu alıyordu.

Serenay Sarıkaya (Medcezir, Behzat Ç.: Ankara Yanıyor) ve Burak Deniz’in (Bizim Hikâye, Aşk Laftan Anlamaz ve Maraşlı) başrolleri paylaştığı dizi, IMDb’de 5,2/10 puan ortalamasına erişse de izlenme oranlarında platformun beklentilerini karşılamayı başarmıştı.

- Reklam -

Geçen haftalarda gerçekleşen ve Latin Amerika, ABD Hispanik pazarı ve İberya’daki Türk televizyon sektörünü öne çıkarmayı hedefleyen çevrimiçi Turkish TV Festival sırasında; Şahmaran’ın devam macerası hakkında da bazı detaylar ortaya çıktı.

Şahmaran 2. Sezon Yayın Tarihi - Serenay Sarıkaya

Yapımcılı Tims&B Productions’tan Uluslararası Operasyonlar Direktörü Selin Arat, katıldığı etkinlik sırasında yaptığı açıklamada İstanbul Ansiklopedisi adını taşıyan yeni Netflix dizisini tanıtırken aynı zamanda Şahmaran 2. sezon tarihi hakkında da konuştu.

Şahmaran 2. Sezon Tarihi Turkish TV Festival Etkinliğinde Duyuruldu

Türk televizyon sektöründen birçok yapımcı ve dağıtımcının yer aldığı konferansta Selin Arat, yeni projeleri arasında Serenay Sarıkaya’lı dizinin 2. sezonundan da bahsetti. Arat’ın açıklamasına göre Şahmaran 2. sezon 2024 sonunda Netflix’te yayına girecek.

Arat, programda şu ifadeleri kullandı:

“Şu an üzerine çalıştığımız üç televizyon projemiz ve bir platform işimiz var. Bunlar şu an ön hazırlık aşamasındalar. Ayrıca son dönemde başarılı sanat filmleriyle öne çıkan ödüllü yönetmen Selman Nacar ile çektiğimiz projemiz İstanbul Ansiklopedisi’nin çekimleri yeni tamamlandı. Heyecanla beklediğimiz bir iş ve yıl sonunda yayında olması planlanıyor. Duyurabileceğim bir diğer sevindirici haber ise Şahmaran’ın ikinci sezonu yine yıl sonu gibi Netflix’te olacak. Televizyon dizilerimizin de yeni sezonda yayında olmasını hedefliyoruz.”

- Reklam -

Şahmaran 2. Sezon Yayın Tarihi - Netflix

Dizinin ilk sezonunda Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’e Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük ve Mehmet Bilge Aslan gibi isimler eşlik etmişti.

Toplamda 8 bölümden oluşan ilk sezon Güzelliğin Portresi ve Sıcak Kafa ile tanınan Umur Turagay ile Kimler Geldi Kimler Geçti’nin yönetmeni Bertan Başaran imzalarını taşıdı.

İlginizi çekebilir: Şahmaran 1. Sezon İncelemesi – Mitolojinin ‘Kara’ Günü

YouTube video

Şahmaran 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Televizyon Gazetesi

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Necatis Necatis dedi ki:

    Arkadaşımda misafir kaldığım bir zamanda, onun rızası ile izledim; onun görüşü orta karar idi. Benim görüşüm ise direkt Murat Soner videosunu incelemek, çünkü oyunculuk rezalet, kurgu rezalet, efektler rezalet, dizinin geneli rezalet. Cuma günleri yayınlanan yalı"daki" çapkın dizisindeki elemanın özellikle Elvis Presley’in şarkısının içine etmesi, oyunculuk tanımı altında gösterdiği deneyimsizliği ve saygısızlığı açıkça ifade ediyordu; ana karakter olan kıza hiç yorum yapmıyorum çünkü Adanalı dizisindeki harika oyunculuk deneyiminden sonraki hiçbir yapımda, rollerine adapte olamamış başarısızlık âbidesi. O yüzden dizinin ikinci sezonunu beklemeye değmez bile.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

StreamSaver Netflix, Apple TV+ Peacock Ortak Paket

Netflix, Apple TV+ ve Peacock, “StreamSaver” Çatısı Altında Ortak Abonelik Modeline Geçiyor

Enceladus Kıyameti - Gökcan Şahin | Yazarının Kaleminden

Enceladus Kıyameti – Gökcan Şahin | Yazarının Kaleminden: “Ciddi Olduğu Kadar Lezzetli ve Yerel Motifler Barındıran Bir Uzay Macerası”