in ,

“The Boys” 5. Sezon ile Final Yapacak

The Boys 5. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. Prime Video’nun ses getiren yapımı, Eric Kripke’nin planladığı şekilde noktalanacak.

The Boys 5. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 5. sezon ile ekranlara veda edecek. Eric Kripke’nin yaratıcı koltuğunda oturduğu yapımın final sezonu hakkında resmi açıklama geldi.

Hayranlar 13 Haziran’da başlayacak The Boys 4. sezon için bekleyişe geçmişken Kripke’nin yeni açıklaması dizinin planlandığı gibi 5 sezon ile noktalanacağını ortaya çıkardı.

Garth Ennis ve Darick Robertson tarafından yaratılan çizgi roman serisinden Prime Video ekranlarına uyarlanan dizi; Gen V ve Diabolical spin-off’larıyla dizi dünyasındaki evrenini genişletmişti. Geçen kasım ayında Meksika’da geçecek yeni bir maceranın da duyurulmasıyla kanalın The Boys dünyasına duyduğu güven bir kez daha gözler önüne serilmişti.

- Reklam -

The Boys 5. Sezon Final - Prime Video

Prömiyerini 2019’da yapan The Boys’ta 4. sezon çekimleri Nisan 2023 tarihinde noktalanmış, 5. sezon onayını da henüz 4. sezon yayınlanmadan kapmayı bilmişti.

Şimdi ise en başından beri toplamda 5 sezon olarak planlandığı dile getirilen yapımın tıpkı planlandığı gibi 5. sezon ile final yapacağı kesinleşti.

Eric Kripke Duyurdu: The Boys 5. Sezon ile Final Yapacak

Eric Kripke’nin hit dizisi The Boys için final düdüğü yakında çalacak. Kripke X’te (eski Twitter) yazdığı mesajda dizinin 5. sezon ile sona ereceğini açıkladı.

The Boys 4. Sezon Prömiyer Haftası bunu duyurmak için iyi bir zaman: 5. Sezon final sezonu olacak! Her zaman planım buydu. Vought’tan son onayı alana kadar ketum davranmak zorundaydım. Hikâyeyi kanlı ve destansı bir doruk noktasına ulaştırmanın heyecanını yaşıyorum. 4. Sezonu 2 GÜN içinde izleyin, çünkü son başladı!”

- Reklam -

Böylelikle The Boys 4. sezonun büyük finale bir tür ön hazırlık olacağı da kesinleşmiş oldu. Hayranlar, Butcher’ın (Karl Urban) ölümün eşiğinde olduğunu ve Homelander’a (Antony Starr) karşı intikam planını gerçekleştirmek için sınırlı zamana sahip olduğunu biliyor. Bu sırada Homelander’ın da 3. sezonda bazı üyelerini kaybettiği The Seven’ı yeniden bir araya toplaması bekleniyor. Öte yandan hikâyenin siyasi cephesinde de çatışmalar sürecek ve Neuman (Claudia Doumit), başkan adayı Robert Singer (Jim Beaver) ile birlikte başkan yardımcılığı için yarışmaya devam edecek.

The Boys 5. Sezon Final - Prime Video - Dizi

Dizinin yeni sezonunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit ve Cameron Crovetti rollerini yineleyen isimler arasında yer alacak.

The Boys 4. sezon 13 Haziran 2024 tarihinde yayına başlayacak. Toplamda 8 bölümden oluşacak sezon 18 Temmuz 2024’te ekranlara veda edecek. 5. sezon için ise şimdilik bir yayın tarihi belirlenmedi.

Yapımın 5 sezon ile ekranlara veda etmesi hakkında sizin düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Evet çok sağlam bir dizi ama çakma bir İnjustice Süperman olan Homelander’i hiç sevemedim. Karakter olarak yoksa oyuncuyu çok severim.

  2. Avatar for Gelu Gelu dedi ki:

    Homelander daha eski. Boys 2006, Injustice 2013 çıkışlı. 2009 çıkışlı Irredeemable bile Injustice’den eski. Çakma uygun olmamış bence.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Homelander karakteri “eğer Süperman kötü olsaydı” varyantı ile ortaya çıkmış bir karakter. Yani Boys’un daha önce çıkması bir şeyi değiştirmez. Bir sürü Süperman çakması karakter var ve çizerleri bunu inkar etmiyor. Marvel özellikle; Gladiator, Hyperion, Senrty gibi karakterleri çıkardı, keza Homelander da öyle hatta Omni-man bile öyle. Görüntülerinin farklı olması bir şeyi değiştirmez.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michael Jackson Biyografisi Lionsgate'in En Büyük Filmi Olacak

Lionsgate Yöneticisi: “Michael Jackson Biyografisi Şimdiye Kadar Yaptığımız En Büyük Film Olacak”

Animesiyle Ses Getiren Sahirin Gelini 3. Cildi Türkçede

Animesiyle Ses Getiren “Sahirin Gelini” Mangasının 3. Cildi Türkçede