in

The Boys 5 Sezon Olarak Tasarlandı

The Boys 2. sezonu geçen hafta sona erdi. Eric Kripke, dizinin geleceğiyle ilgili en az üç sezon daha planlandığını açıkladı.

the boys 5 sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Boys yaratıcısı Eric Kripke, dizinin en az beş sezon süreceğini açıkladı. İlk sezonu 2019’da çıkan dizi süper kahramanlara sıra dışı hatta hicivli bir bakış tutmuş, büyük bir başarı yakalamıştı. Dizinin ikinci sezonu bu başarının da üstüne çıktı; haftalık yayınlanan bölümler bir öncekinin iki katı izleyici çekiyordu. The Boys 2. sezon finalinin bir Netflix dizisi kadar izleyici çektiği açıklanmıştı.

Dizinin hayranları daha şimdiden yeni sezonu beklemeye başladı bile. The Boys 3. sezon onayını, daha ikinci sezon başlamadan aldığı haberini vermiştik. Henüz bir yayın tarihi olmasa da çekimlerin 2021 şubat ayında başlaması planlanıyor. Yeni sezonda bir diğer Eric Kripke dizisi Supernatural’in yıldızı Jensen Ackles’in rol alacağı da açıklanmıştı.

The Boys Amazon Prime

- Reklam -

Twitter’dan yaptığı bir soru cevap etkinliğinde dizinin geleceğinden bahseden Kripke çok net konuşmadı. Kabaca diziyi beş sezon olarak planladığını ama geçmiş tecrübelerden ders aldığı için net bir sayı vermekten çekindiğini belirtti.

Eric Kripke’nin diğer dizisi Supernatural’in 2005’te 13 bölümlük bir dizi olarak tasarlandığını hatırlatalım. Sonraki dönemlerde dizinin 3. sezonda bitmesi düşünülmüştü. Son anda alınan bir kararla ekstra 2 sezon daha eklenerek dizinin 5. sezonda final yapması kararlaştırılmıştı. Supernatural Kasım ayında 15. sezonuyla ekranlara veda edecek.

Kripke’nin cevaplarını aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Boys Evreni Genişleyecek

The Boys’un çok sıra dışı olaylar sonucunda birdenbire izleyicisini kaybetmesi ihtimali dışında 5 sezon gayet ulaşılabilir bir hedef gibi duruyor. Kripke önceki açıklamalarında Amazon’la çok iyi ilişkileri olduğunu açıklamıştı. Amazon’un diziden mutlu olduğu da yeni sezon onaylarındaki hızından belli oluyor.

Garth Ennis ve Darick Robertson’un aynı isimli çizgi roman serisi 5 sezon yetecek materyale sahip. Kripke ve dizinin diğer yazarları çizgi romanı birebir uyarlamasalar da işin içinden çıkamadıklarında yardıma koşacak kitaplar her zaman ellerinin altında.

the boys 3. sezon

The Boys’un geleceği muhtemel 3 sezonla da sınırlı değil. Duyurulan The Boys yan dizisi süper kahramanların okul hayatına açılarak evreni genişletecek.

The Boys dizisini seviyor musunuz? 5 sezon sizce uygun mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşabilirsiniz.


* The Cleaners Dizisi Yolda: Amazon Yapımının Başında Orlando Bloom Var

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alan Moore Süper Kahraman Filmleri

Alan Moore: “Süper Kahraman Filmleri Sinemaya Zarar Veriyor”

Godzilla Müzesi

Godzilla Müzesi Açıldı: Japonya’nın Dev Canavarı Sizi “Ağzının İçine” Davet Ediyor